mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Абонаментно почистване на офиси

абонаментно почистване на офис

 

Рефлекс М ви предлага абонаментно почистване на офиси в София – услуга, която отново се отличава с безупречно качество и достъпна цена. Подхождаме еднакво отговорно и с внимание към най-дребния детайл при хигиенизиране на малки офис помещения и почиствайки големи бизнес сгради. Осигуряваме приятна, здравословна и уютна среда за вашите служители, клиенти и бизнес партньори.

Как действаме?

В цената за абонаментно чистене на офиси в София влизат следните дейности:

  • Обезпрашаване и изчистване на офис мебели – ръчно. Мебелите (бюра, шкафове, маси, столове)се третират с препарат, съобразен с материала, от който са изработени. Там, където е възможно се извършва полиране.
  • Обезпрашаване на офис техника с подходящите препарати и технически средства;
  • Обработка на стъклени врати и преградни стени;
  • Обезпрашаване и измиване на подовете – ръчно с подходящ препарат;
  • Хигиенизиране на санитарните помещения – тоалетни, съблекални, стаи за почивка;
  • Изпразване на кошчетата за отпадък – смяна на найлоновите торби;
  • Цялостно изчистване и измиване на асансьори и стълбища в многоетажните сгради.

Посещенията при абонаментно почистване на офиси се извършват в посочен от клиента ден и час. Графикът може да се изготви по начин, който не нарушава спокойствието и ритъма на работа в сградата. Хигиенистите ни са обучени да извършват всяка операция така, че да не повреждат вашите фирмени активи, апаратура и материална собственост.

Почиствайки в присъствието на служителите, се стараем да не пречим на тяхната работа. Професионалните ни машини се използват в часовете, в които шумът от тяхната работа няма да създава излишно неудобство и да пречи на работния процес и комуникацията. Стараейки се да ви осигурим приятна и здравословна среда, използваме единствено безвредни за здравето на вашите служители почистващи машини и препарати – без токсични емисии и неприятни миризми.

Поемайки грижата за чистотата във фирменото ви седалище, даваме пълна гаранция за качеството на почистването и за съхранението на ценните ви бизнес активи. Всеки член на нашия екип е подбран внимателно и проучен за наличие на криминално минало. Допускайки ни в своята работна среда, вие не рискувате нищо. Предлагаме дискретност, коректност и професионализъм на най-високо ниво.

Цени, които можете спокойно да си позволите

Ще ви изкушим с невероятно изгодни цени за професионално абонаментно почистване на столичните офиси. Предлагаме базови тарифи, спрямо различни по квадратура офис пространства и брой седмични посещения. Цените за абонаментни услуги се формират индивидуално в зависимост от площта на обекта, броя на седмичните посещения и дейностите, заявени от клиента.

Окончателна стойност на услугата можем да посочим след запознаване с обстановката и уточняване вида и броя на операциите по почистване, проведени при всяко посещение. В стойността на професионалните дейности са включени консумативите и техническия инвентар, с който работим. Използваме последно поколение професионална техника с помощта на която постигаме винаги отлични и трайни резултати.

phone