mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на апартамент

Качествено изпиране на мокет

Ние от Рефлекс М сме една от водещите фирми за почистване в столицата, а сред основните ни дейности е и професионалното почистване на апартаменти в София. Услугата ни покрива всички райони на града, включително отдалечените квартали. Изискванията към хигиената у дома стават все по-високи, а същевременно хората са прекалено натоварени, за да се заемат сами с почистването на своя апартамент. Тази услуга може да се използва еднократно и абонаментно.

Услугата се използва под формата на абонамент от голям брой столични домакинства. Има голяма разлика в редовното абонаментно хигиенизиране и еднократното ни посещение, например след ремонт. Посещавайки веднъж или няколко пъти седмично даден апартамент, ние поддържаме в ред цялото пространство, докато по време на следремонтното чистене, третираме предимно участъците, нуждаещи се от нашето професионално внимание.

Дейностите, влизащи в услугата включват:

Обезпрашаване

Наслояването на прах по подове, мебели и меки настилки е сериозен проблем в големите градове. Премахването на прах е първият етап от почистването на апартаментите, с цел да се избегне неговото проникване в тъканите в процес на изпиране на дамаските и меките подови настилки. Прахът се премахва от всички жилищни помещения с помощта на мощните ни професионални прахосмукачки. Обработва се дори меката мебел в участъците, в които е възможно.

Мебелите се обезпрашават с помощта на меки текстилни кърпи и препарати, избрани спрямо вида на третираната повърхност –  дърво, метал, мрамор, гранитогрес, пластмаса, стъкло и керамика. Това, че предлагаме едни от най-достъпните цени, съвсем не значи, че сме склонни да повредим скъпата ви мебелировка. Всеки детайл от обзавеждането на дома ви получава пълното ни внимание и професионално отношение.

Изпиране на мека мебел

Меките части и дамаските на меката мебел се третират спрямо вида на материалите и съобразно утвърдените практики в световен мащаб. Прави се задължително в жилищата, в които се отглеждат малки деца и домашни любимци, както и ако в дома живеят хронично болни хора, с алергии и респираторни проблеми. Прахът и космите от домашни любимци са сред основните причинители на дихателни проблеми, затова се стараем да ги елиминираме напълно.

Почистването на меката мебел протича по различен начин, в зависимост от вида на тапицерията и степента на замърсяване. Кожените тапицерии се почистват с влажна кърпа и по възможност се полират със специално предназначен за целта препарат. Дамските от текстил, позволяващи намокряне, се изпират с помощта на мощните ни екстракторни машини. Професионалната апаратура ни позволява да премахнем дори стари и упорити петна, без да нанесем поражения върху деликатните материи.

Почистване на бани и тоалетни

При редовни посещения, екипът ни хигиенизира основно и санитарните помещения. Независимо дали тоалетната се помещава в банята или съществува като отделно помещение, тя се изчиства до блясък с невероятно старание. След като бъде почистена, тоалетната се подлага и на антибактериално третиране, за да се създаде безопасна и приятна среда за обитателите на жилището.

Баните в столичните апартаменти се почистват основно. Това включва специална обработка на подове, стенни облицовки и цялото санитарно оборудване – душ кабини, вани, мивки, душ батерии и смесителите на мивките. Тоалетните чинии и казанчетата също се чистят отвън и отвътре. Ако има отлагане на котлен камък, засегнатите участъци се обработват машинно и ръчно.

Чистене на дограма, щори и прозорци

Предлагаме изключително изгодни цени за основно и абонаментно хигиенизиране на вашия апартамент, и естествено в дейностите, изграждащи услугата е включена и обработка на дограмата. Нейният вид по отношение на площ, форма и материал няма значение. Връщаме перфектното състояние на дори силно замърсените прозорци.

Стъклопакета на прозорците се измива двустранно, включително неотварящите се крила с подходящите инструменти и препарати. Дограмата се излъсква до блясък, като не се пренебрегват и външните первази. Когато в жилището се използват щори, те също се изчистват, полират или изпират, в зависимост от вида на материала.

Изчистване на подове и меки подови настилки

В максимално изгодните ни цени влиза и основната хигиенизация на подовете. Почистваме всички видове твърди подови настилки – теракот, мозайка, дървен и ламиниран паркет, гранитогрес, мрамор и пвц. Към всеки материал се отнасяме с нужното внимание, съобразявайки начина на обработка с индивидуалните му особености и изисквания.

Изпирането на килими, мокети, пътеки и постелки с мощни екстракторни машини е задължителна част от професионалното почистване на апартамент. Системата рейнбоу ни помага да върнем предишния блясък на захабените подови постелки и мокети, като с нея премахваме и едни от най-упоритите замърсявания, включително петна от храна и напитки. След нашето посещение, апартаментът ви ще блести от чистота, ще ухае приятно и ще бъде приятна среда за вас и любимите ви същества.

Разумно е да ни се доверите

Извършвайки цялостно почистване на апартамент, екипът ни не пренебрегва нито една част от вашия дом. Наша отговорност са спалните, дневната, кухнята и разбира се банята и тоалетната. Сервизните помещения – килери и дрешници също получават експертното ни внимание, както и визитката на вашия дом – предверието. Ако е необходимо отделяме време и на тераси и балкони.

Поверете в опитните ни ръце чистотата на вашия дом. Сътрудничеството с нашата компания ще се окаже разумно решение, благодарение на което ще имате блестящ от чистота апартамент, без за целта да сте положили неимоверни усилия. Пестим от ценното ви време, поемайки неприятния ангажимент, за да можете да се отдадете напълно на по-важните и по-приятни аспекти от живота.

phone