mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на душ кабина

почистване на баняОт професионалното почистване на душ кабина могат да се възползват всички столични клиенти, включително собственици на жилища, хотели, спа центрове и спортни комплекси. Рефлекс М ви предлага услуга, съобразена с индивидуалните изисквания на всеки обект. В местата с повишен трафик и интензивно използване на душовете, можем да приложим специално антибактериално третиране на повърхностите, с цел елиминиране разпространението на заразни заболявания.

Кое е характерното за професионалната услуга?

Кабините са модерни съоръжения, изработени от материали, улесняващи тяхното хигиенизиране. Въпреки това, кабините се състоят от няколко компонента, всеки от които изработен от различни материали,  изискващи прилагането на различни методи на чистене и използване на различни по състав препарати.

Като че ли най-трудно е да се извърши качествено почистване на стъкла на душ кабина. Стъклените прегради пречат на водните пръски да обхванат цялото помещение, поради което са и най-засегнати от постоянното интензивно намокряне. Засъхналите водни капки с отлагане на котлен камък по стените на кабината, е сериозно предизвикателство за обикновените хора, но не и за нас – професионалистите.

Справяме се успешно с почистване на котлен камък от душовете, смесителните батерии и останалите елементи на този вид съоръжения. Поддушовите корита също могат да се окажат сериозно изпитание за непрофесионалистите. Коритата се изработват от различни материали – керамика, фибростъкло, акрил, пластмаса. Това ни задължава да изберем препаратите, подходящи за всяко покритие.

Освен обработка на коритото и стените на всяка кабина, наша грижа са и смесителните батерии. С правилно приложено професионално почистване на слушалката, се премахват напълно варовиковите образувания, останали от водните пръски. Подвижните душове са лесни за изчистване, защото позволяват демонтиране и детайлна обработка с подходящите препарати.

Душ кабините са много функционални и атрактивни съоръжения. Различните модели разполагат с различен вид и брой функции като воден масаж, например. При тях се почистват внимателно и дюзите, разпръскващи водната струя. Рамките на стъклата и ръкохватките на подвижните прегради също получават професионално внимание. Екипът ни е добре обучен и инструктиран как да се отнася с тези удобни и скъпи санитарни съоръжения.

Никога не прилагаме груба сила в почистването и подбираме внимателно препаратите, с които работим, така че да не повредим дори минимална част от душ пространството. Не използваме твърди четки и абразиви, способни да наранят стъклените стени и коритото на кабината. Отнасяме се с внимание и към фугите между плочките, съобразявайки начина на обработка с изискванията на фугиращите смеси.

При почистване на душ кабина се стараем да отговорим на най-високите очаквания на нашите клиенти. Целта на нашето посещение е да върнем блясъка във вашата баня, без да нанасяме никакви поражения. След като екипът ни си тръгне, банята ви е напълно готова за използване, предлагайки ви приятна и здравословна среда, на която ще се радвате дълго.

phone