mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване и пране на дивани

пане на мека мебел

Рефлекс М ви предлага професионално почистване и пране на дивани в София – дейност, съобразена с нуждите на всеки отделен клиент. От нея могат да се възползват както собствениците и наемателите на жилища, така и бизнес обектите, където се използва мека мебел – офиси, учреждения, хотелски комплекси, ресторанти и увеселителни заведения.

Услугата включва две различни по своята същност дейности – изпиране и повърхностно чистене. Ние сме една от водещите почистващи фирми в столицата, което съвсем не означава, че изпирането на дамаските е универсално решение за всички видове мебели. Именно в това се състои нашата ключова роля – да определим кой метод на хигиенизация е удачен в конкретната ситуация, за да предпазим мебелите ви, които вероятно са погълнали една сериозна финансова инвестиция.

Кога изпирането е удачен вариант?

Изпираме диваните в домове и бизнес обектите, само когато това е възможно. Прането на дамаските с мощните ни екстракторни машини е желано от клиентите, но не винаги подходящо за различните материи. Преди да включим в действие перящата техника, извършваме прецизен анализ, чрез който определяме вида на тапицериите и степента на замърсяване, за да сме сигурни, че няма да нанесем никакви поражения върху вашите мебели.

Процедурата е винаги предшествана от качествено и детайлно прахосмукиране на цялата повърхност и всеки участък от дивана. За целта използваме модерна професионална вакуум машина, способна да погълне без остатък всички твърди частици – прах, косми от домашни любимци, остатъци от храна. Това е особено важно, ако искате да избегнете тяхното полепване по повърхността на тапицериите в процес на намокряне.

Същинското пране на диваните протича на няколко етапа. След обезпрашаване на повърхностите, избираме вида на почистващия препарат спрямо типа на дамаската и степента на замърсяване. Препаратите, с които работим са високоефективни в борбата с упоритите петна и дълбоките замърсявания, но същевременно напълно щадящи цветовете и самите материи.

Фирмата ни е лидер в професионалното почистване и пране в София. Постигаме винаги безупречни резултати, защото знаем кога, как и колко почистващ препарат да използваме в конкретната ситуация. Почистващите емулсии се впръскват машинно, с цел да проникнат дълбоко в дамаските и да разтворят дори най-старите замърсявания.

След известен престой, се пристъпва към изсмукване на препарата заедно с мръсотията с последващо неколкократно изплакване и подсушаване посредством екстрактор. След нашата намеса, мебелите ви връщат първоначалния си блясък и изглеждат като нови.

Внимание към деликатните тапицерии

Преди да потърсите нашата фирма, за да заявите изпиране на дамаските, е важно да прецените добре дали този метод е удачният вариант за вашите мебели. Процедурата е напълно неприложима за мебели облицовани с кожа и други деликатни материали. Професионалната обработка на тапицериите се изпълнява по начин, който ще съхрани мебелите и ще ги предпази от повреждане.

Една от най-отговорните задачи е почистването на диван от естествена кожа. Тук машините са крайно неуместно решение. В този случай повърхността се обработва изцяло ръчно, а за целта се използват меки кърпи и емулсии, разработени специално за третиране на кожени изделия.

Чистенето на кожени дивани е по-лесна, но и значително по-отговорна задача, защото тапицираната с кожа мека мебел е много по-скъпа, и следователно се нуждае от специално внимание. Услугата е еднакво удобна и изгодна за нашите частни и бизнес клиенти. Разбира се, можете да почистите кожените дамаски и сами, но ако нямате време, възможност или желание, ние сме на ваше разположение.

Като доказани професионалисти с многоброен и добре обучен екип, ние сме особено необходими в големите бизнес обекти и заведения. Там професионалното почистване на дивани е нужно да се извършва по-често, отколкото в домовете, а същевременно се касае за голямо количество мека мебел с различна геометрия, дизайн и вид на тапицерията.

При обработка на кожени покрития, екипът ни действа експедитивно, но много отговорно и методично, така че да останете очаровани от крайния резултат. Този вид мека мебел се обработват ръчно, като освен премахване на прах и мръсотия по дамаската извършваме и ръчно почистване на дървените и метални компоненти с полиране, когато това е възможно и желано от клиента.

Цената не е причина да отлагате

Предлагаме супер изгодни цени за качествено почистване и пране на дивани, срещу които ви е предоставено гарантирано качество – такова, каквото очаквате да получите. Потърсете ни още днес, и ще се заемем със задачата, която вие самите, при цялото си желание и старание не можете да изпълните.

Благодарение на нас, цената вече не е повод да отлагате професионалното почистване и да лишавате от чистота, свежест и уют любимия си дом. Точната стойност на услугата се определя на база площ, подлежаща на третиране и степен на замърсяване. Упоритите замърсявания се третират със специализирани препарати и апаратура, което може да повиши в известна степен крайната цена.

phone