mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на прозорци

почистване на стъклаСред многобройните фирми за почистване на прозорци в София, ние от Рефлекс М сме предпочитан партньор за частни и бизнес клиенти. Прозорецът е онзи компонент от интериора, който хората най-малко обичат да почистват, а той, като че ли най-силно създава впечатление за непочистен дом, офис или учреждение.

Истината е, че колкото по-дълго се отлага почистването на стъклата и дограмата, толкова по-трудна става задачата – омагьосан кръг, но от него може лесно да се избяга. Само едно телефонно обаждане или онлайн запитване ви делят от успешно решаване на проблема.

Решението?

Високите и трудно достъпни прозорци се почистват с лекота, когато със задачата се заеме професионалист. Почистваме ги качествено и детайлно, на цени, които ще ви изненадат приятно. Вече не е нужно да се заемате с неприятната дейност, с която не бихте се справили така добре, както можем ние. Просто ни се обадете, и ние ще реагираме светкавично, оставяйки след себе свежест и дълготрайна чистота.

Индустриалните замърсявания в столицата налагат по-често почистване на дограми, стъкла и витрини, отколкото в по-малко натоварените региони. Не случайно конкретната ни услуга е масово търсена в София и прилежащия ѝ регион.

Поръчват я както собствениците на апартаменти, така и бизнес клиентите, стопанисващи: офис сгради, административни учреждения, големи търговски и хотелски комплекси, болници, училища и др. Навсякъде, където прозорците са мръсни реагираме с отговарящ на европейските стандарти професионализъм.

Кога да ни потърсите?

Причините за голямото търсене на професионално миене на прозорци в столицата са много. На първо място е недостигът на време, но не по-малко важна е и липсата на желание. Всеки, опитал някога да измие голям брой високи прозорци, знае колко трудоемка е работата, а често резултатите са крайно незадоволителни – особено ако стъклата се почистват след ремонтни и строителни работи.

Ситуациите, в които нашата намеса е изключително търсена и желана са много. Дори да липсва конкретна причина, няма проблем да потърсите професионалната ни помощ, но в конкретни случаи е неизбежна спешната ни намеса. Често срещани причини да ни търсят както частни, така и бизнес клиенти са:

Поставяне на нова дограма

Смяната на старата дървена дограма с нова от алуминий или PVC е свързана със сериозно замърсяване на цялото помещение, включително прозорците, които се монтират. В този случай е по-разумно да ни потърсите, за да почистим изцяло замърсените помещения. Като утвърдена почистваща фирма, покриваме цялата територия на столицата, включително отдалечените квартали.

В цената на професионалната услуга влиза:

  • Отстраняване на транспортни лепенки;
  • Премахване на мазилки, лепила, бои и силикон от стъклата и дограмата;
  • Чистене на стъклопакет – двустранно
  • Почистване на гумените уплътнения на стъклопакета;
  • Премахване на строителни материали от панти, улеи и ръбове;
  • Измиване на комарници и первази;
  • Почистване на прагове на балконски врати и щори.

След ремонт

Следремонтното чистене на прозорците е доста сходно като метод на работа с почистването след монтаж на нова дограма. То е задължително за всеки обект – жилище или обществена сграда, защото са винаги сериозно замърсени, независимо в кой участък е протекъл ремонтът и какви дейности е включвал.

Прахът при къртене на мазилки се наслоява върху стъклата, дограмата, щорите и первазите, което затруднява хигиенизацията като техническа операция. Разбира се, това не е проблем, с който не можем да се справим, защото имаме армия от перфектно обучени и екипирани хигиенисти.

Пролетно основно почистване

Пролетта е сезонът , когато мием основно и с много прецизност прозорци по домовете. Разумните домакинства поверяват тази сложна и отговорна задача на нас – професионалистите. Нашата помощ е извънредно желана от обитателите на жилища, разположени по високите етажи на блокове и кооперации.

Измиването на стъклопакети и дограмата от външната страна на неотварящи се крила е изключително опасно. Оставете тази задача на нашия добре подготвен и екипиран екип. Гарантираме не само лесно изпълнение на процедурата, но и качество на световно ниво, комбинирано с пълна безопасност.

Как процедираме?

Предлагаме супер изгодни цени, при формиране на които се вземат предвид няколко основни фактора – височина и достъпност на прозореца, степен и вид на замърсяване, наличие на щори, подлежащи на чистене, вид на материала, премахване на транспортни лепенки, остатъчен силикон и други строителни материали.

Преди да пристъпим към същинската работа, се запознаваме с обстановката, за да определим метода на действие и начина на изпълнение на услугата, както и разбира се нейната крайна цена. За да изпълним перфектно услугата, ще се наложи предварително да ви посетим на място.

Хигиенизирането на стъкла и дограми се извършва с модерно професионално оборудване и с подходящите за целта почистващи препарати. Водещ принцип в изпълнението на задачата е да постигнем висока степен на хигиена, без да повредим тази деликатна и важна част от интериора. Надраскани стъкла и дограма, повредени щори, уплътнения, панти, комарници – с нас инцидентите са тотално изключени.

Благодарение на средствата, използвани в ежедневната ни практика, можем да предложим максимално достъпна цена, предоставяйки същевременно качество, каквото не може да бъде постигнато с домашните методи и средства за почистване. Използвайки последно поколение професионални разработки, постигаме винаги безупречни резултати, и то в много по-кратки срокове.

Ако се нагърбите сами с тази задача, вероятно ще ви бъдат нужни дни, а в някои случаи и седмици. Ангажираме се с измиване на прозорци с голяма квадратура и солиден брой крила в рамките на няколко часа. Разполагаме с многоброен екип с добра професионална подготовка, който бива мобилизиран в почистване на големи обществени сгради, за да се спазят обещаните срокове.

phone