mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на мрамор

почистване на мранорКъм огромния си списък от дейности, ние от Рефлекс М добавихме и услугата почистване на мрамор. Това наше решение беше продиктувано от огромното търсене от страна на многобройните ни клиенти. От тази услуга се възползват и собствениците на луксозни домове, но нейното търсене е най-широко застъпено при големите бизнес сгради – хотели, магазини, заведения и места със свободен достъп – гари, летища, спортни комплекси, паркове и др.

Мраморът е сравнително мек камък с невероятно луксозно излъчване. Той се предлага в различни цветове, но винаги с много красива структура. Именно поради специфичната си структура и характеристики, този тип настилки се замърсяват и захабяват, когато не се чистят и поддържат правилно.

За да запазите обаятелното излъчване на своите подове, стенни облицовки, плотове и душ стени, ние сме насреща, предлагайки висококачествено професионално почистване на всякакви мраморни повърхности – вертикални и хоризонтални.

Как изпълняваме процедурата?

Мраморът е специфичен материал, изискващ експертни грижи и особено внимание. При професионално почистване на под от мрамор, използваме най-добрата професионална техника и методи на обработка. Подът се обработва със специални препарати. Идеалното почистващо средство за този материал е неутралният препарат с рН 7, какъвто ще откриете трудно в масовите магазини.

Често срещана грешка при чистене на мрамор е използването на течности с висока киселинност – оцет и препарати за керамична облицовка. Тези течности ще доведат до издраскване и захабяване на скъпата облицовка, тъй като имат свойството да разрушават естествения и полир. За разлика от домашното, професионалното чистене на мраморен под не само предпазва, но и реставрира вече деформираните участъци.

Професионалното почистване включва и машинна обработка на повърхностите, позната още като полиране. Това действие представлява вид реставрация, чрез която подовете с драскотини и изключително износени участъци се възстановяват, като се приложи мокър процес на заглаждане и оформяне. В процеса влиза и използване на серия от диамантено импрегнирани абразиви, които почистват, заглаждат и полират мраморния под.

След като се възстанови покритието, се нанася специален импрегниращ материал, осигуряващ висока устойчивост към петна и замърсявания на настилката. Едва след изпълнение на тези две важни стъпки, се преминава към двустепенен процес по полиране, осигуряващ устойчив и дълготраен блясък на всички мраморни покрития.

Предлагаме нов подход и по-високо качество

Ние не предлагаме просто почистване на мрамор – не и по начина, по който бихте го направили вие. Нашата фирма предпазва и възстановява захабените настилки, при това, можем да обработим една огромна площ в рамките на няколко часа.

Ако се заемете сами с изчистването на пода от мрамор, на вас ще ви бъдат нужни седмици, без никаква гаранция, че ще постигнете дори задоволителни резултати. Поверете скъпите покрития и облицовки на професионалистите – вие не разполагате с нужните ресурси, за да се справите сами.

phone