mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване и миене на стъкла

Рефлекс М извършва професионално почистване на стъкла в обекти, където са протекли ремонтни работи. Хигиенизацията на прозорците е процедура, изискваща определено време и проява на професионализъм. Ако опитате да почистите сами този вид интериорни компоненти, замърсени в резултат от ремонта, може да нараните тяхната повърхност и да надраскате дограмата.

На всички е ясно, че прозорците се поставят преди извършването на останалите ремонтни дейности. Това води до последващото им нацапване с боя и строителен отпадък. Почистването им е труден процес за неподготвени хора. Ето защо ние Ви предлагаме качествено извършена услуга на съвсем разумна цена.

Колко сериозно е замърсяването на компонентите от стъкло?

Когато се прави ремонт в помещение, остъклените участъци биват покрити с различни предпазващи материали и тиксо. Всичко това се прави с цел да се предпазят от бъдещите замърсявания с пепел и боя и инцидентни надрасквания.

С приключване на ремонта, предпазващите покрития се свалят. На тяхно място остават нелицеприятни следи от тиксо, лепило и полепнали частици . Често правена грешка е използването на шкурка и други средства с твърда повърхност. Смята се, че с изчеткването на зацапаното стъкло и дограмата се премахват упоритите петна, но така се наранява гладката повърхност.

В процес на следремонтно чистене на стъклопакети, прегради, витрини и витражи, екипът ни си служи с професионални препарати, премахващи лесно и напълно наслоените нечистотии и петната. В състава на използваните спрейове влизат киселини и алкални съставки. Използваните от хигиенистите ни инструменти не нараняват деликатния материал.

Ако има остатъци от лепило и блажна боя, се използва специален спрей, разграждащ петното. Самият процес на почистване започва от дограмата и профилите. След като се погрижи за тях, професионалният ни екип отделя нужното внимание на стъклопакета.

С помощта на препарати с антистатичен и полиращ ефект, се справяме успешно с остатъците от всякакъв тип бои, мазилки, гипс, лепила и др. Същевременно, препаратите изграждат преграда срещу бъдещото наслояване на прах. Ремонтът на всяка сграда цели да обнови постройката и да внесе свежест в цялостната атмосфера.

Защо професионалистите винаги успяват, а вие не постигате желания резултат?

Все повече частни и бизнес клиенти в София търсят професионалните ни услуги, за което си има основателна причина. Както редовите столични домакинства, така и големите бизнес корпорации нямат време и възможност да се справят сами с тази задача. След ремонтни работи, независимо дали се касае за строителство или реновиране на стара сграда, възниква остра нужда остъклените части от интериора да бъдат почистени професионално.

Наемането на фирма, почистваща прозорци с професионални методи не показва слабост, леност и каприз, а далновидност, защото този компонент от архитектурата не може да се почисти добре с непрофесионални средства. Времето и усилията, похабени напразно, са все ресурси, каквито нямаме в изобилие.

Непрофесионалното миене на обзавеждане никога не дава желаните резултати. Обикновено повърхността се надрасква, а драскотините се забелязват с просто око. Виждат се също размазани строителни материали по профилите на дограмите, и изобщо – сериозни поражения по обработената повърхност. Обикновеният човек не знае как се почистват прозорци и не разполага с инструментариума, използван от добрите столични почистващи фирми.

Квалифицираните хигиенисти постигат винаги зашеметяващи резултати, знаейки как да изпълнят всеки етап от процедурата. Аматьорското чистене на прозорец обикновено е хаотично – започваме от стъклопакета, след което преминаваме към профилите, връщайки част от мръсотията върху вече почистените участъци. Неволна грешка, принуждаваща ни да почистим отново или да се примирим с лошото състояние на прозореца.

На машините и специализираните консумативи за почистване, се дължи главно разликата в резултатите. В магазините се продават всевъзможни концентрати и емулсии, но болшинството дават едни и същи резултати – незадоволителни. Домашните продукти няма да ни помогнат да премахнем строителни материали, боя и лепила. Очевидна е нуждата да повикаме на помощ професионалистите.

Какво получаваме с професионалната услуга?

Наред с останалите ни професионални услуги, бихте могли да поръчате и висококачествено измиване на стъклени детайли в своя дом и бизнес помещение. Ще се заемем отговорно с операцията, оставяйки след себе си блясък, свежест и чистота, предпазвайки от поражения деликатните и скъпи части от обзавеждането. Цените ни са изключително разумни, а резултатите ще надминат най-смелите ви очаквания.

Причините да се доверите на една от добрите почистващи фирми в София – нашата, са много и все основателни, затова ще изброим само малка част от тях. Използвайки фирмата ни за почистване на прозорци по домовете, вие обезателно ще получите:

Идеална чистота с минимум разход на време на и усилия

Всички имаме склонност да приемаме здравето си за даденост, и с тази идея, често се натоварваме повече от необходимото. Вместо да отидем на разходка или екскурзия, поверявайки мръсните стъкла на специалистите, ние прекарваме времето, определено за почивка в усилен труд, способен да изцеди до край силите ни.

В края на следремонтната офанзива ще бъдем крайно уморени и изнервени. Безвъзвратно похабените часове също са ресурс, който не се дава даром. Ако искаме да видим чисто новата дограма в състоянието, в което сме я закупили, то определено трябва да се доверим на фирмите, извършващи миене на прозорци. Професионалният маниер на работа не просто връща блясъка на стъклата, но и предпазва скъпия интериор от нараняване.

Бързина и достъпни цени

Нека не се заблуждаваме, един професионален екип от хигиенисти ще свърши работата много по-бързо от цяла армия аматьори. Не си мислете, че като повикате близки и приятели спестявате средства. За тяхната почерпка, а и за закупуване на нужните консумативи ще похарчите много повече пари.

Фирмата ни предлага качествено и бързо изпълнение на процедурата на достъпни цени, в които влизат и използваните материали, машини и консумативи. Възползвайки се от изгодната цена, вие пестите не само финансов ресурс, но и всички останали ценни активи, които нямат финансово измерение.

Бързината, характерна за професионалистите, ви позволява в кратки срокове да започнете да обитавате нормално своето жилище – без да виждате и следа от току-що приключилия ремонт. Качественото почистване на стъкла, е работа на хората, изпълняващи ежедневно тази задача.

За нас няма неизпълнима задача

Професионалното миене на стъкла обхваща всички остъклени участъци във вашия дом, офис, търговско или представително помещение. Това означава, че ще почистим до блясък високите и големи по площ стъклени витрини на вашия магазин/ заведение, наред с многобройните прегради от стъкло в офисите и в сградите с обществен достъп.

Почистваме всякакви видове стъкло – прозрачно, матирано, гравирано, стъклописи и т.н. Справяме се успешно с остъклените стени на душ кабини и душ паравани, премахвайки без остатък петна от варовик, мухъл, ръжда и други замърсявания. Услугата е изгодна и еднакво подходяща за частни и за големи корпоративни клиенти. Стъклото е важна част от интериора, изискващо специално внимание, каквото ние, професионалистите ви предлагаме.

Как действаме?

Процедурата по чистене на стъкла е разработена по начин, който съкращава времето за нейното изпълнение и позволява постигане на безупречни резултати. Обработваме стъклените повърхности по различен начин, съобразявайки се с техния вид, изисквания, степен и вид на замърсяване, и с предпочитанията на клиента.

Операцията се изпълнява ръчно, и за целта се използват единствено подходящи консумативи – меки микрофибърни кърпи, стъклочистачки (където е удачно) и висококачествени почистващи концентрати, каквито няма да откриете в търговската мрежа.

Работата включва повишено внимание към матирани и гравирани стъкла, с цел почистването да не причини повреждане на скъпата интериорна декорация. Същият подход се следва и при хигиенизиране на стъклописи и други декоративни орнаменти.

Стъклата се почистват винаги двустранно, за да осигурим идеална чистота, на която ще се наслаждавате дълго. Почиствайки остъклени тераси, използваме стъклочистачки за обработка на неотварящите се крила. По този начин гарантираме сигурността на своите служители, а също и вашето спокойствие. Уверяваме ви, че няма да откриете никакви петна, драскотини и линии по стъклените повърхности.

В зависимост от степента на замърсяване избираме средствата за почистване на стъклените интериорни елементи. В редовното миене на прозорците, използваме единствено чиста вода, но ако в помещенията е протекъл ремонт и повърхностите са силно замърсени, включваме в действие и специалните почистващи емулсии.

Работим единствено с регламентирани и безопасни за здравето субстанции, включително в миенето на стъклата, покрити с варовик, мухъл и други трудни за отстраняване замърсители. Те ни помагат да почистим без остатък старите и упорити петна, без никакви поражения върху стъклените повърхности.

Професионалното почистване на стъкла, извършено от екипа ни, е напълно безопасно за хора с алергии и хронични заболявания. Препаратите, с които работим са напълно безвредни и за домашните ви любимци и малките ви деца.

Процедурата се изпълнява в удобно за клиента време по максимално бърз начин. Когато хигиенистите ни си тръгнат от имота ви, можете спокойно да се върнете към обичайния си ритъм на живот. Цената се формира на база площ, достъпност, вид и степен на замърсяване на стъклата.

phone