mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на дограма

почистване на дограми и профили

Рефлекс М ви редлага висококачествено почистване на дограма – дейността обхващаща всички видове съвременни материали – PVC, алуминий, метал и др. Услугата покрива всички типове дограми – на прозорци, врати, тераси, остъкления и др. Почиствайки пвц дограма, обръщаме внимание на всеки детайл и компонент като панти, ръбове, первази, дръжки, гумени уплътнения на стъклопакета, комарници и т.н.

Нашата намеса ви гарантира безупречна чистота, дори в най-висока степен на замърсяване, без абсолютно никакви поражения върху профили и стъклопакет. Вашата инвестиция е напълно защитена, когато почистването се изпълнява прецизно, качествено и отговорно от нас. Не можем да гарантираме същото ниво на сигурност за другите почистващи фирми, а още по-малко, ако с операцията се заемете вие самите.

Кога професиналната помощ няма алтернатива?

Има няколко момента, които изискват професионална обработка на алуминиевата или pvc дограма. Един от тях е основното пролетно почистване, включващо хигиенизация на всички компоненти от обзавеждането, включително наличните прозорци и врати. В зависимост от нуждите и желанието на клиента, почистваме дограма заедно със стъклопакет и щори, когато са налични. Процедурата може да обхваща единствено пвц или алуминиевите профили.

Най-голямо внимание се изисква в почистването на дограма след ремонт. Тогава целите са две – да се премахне без остатък цялото замърсяване и да се запази първоначалното състояние на профилите. Замърсителите по време на ремонт са различни и с различна степен на сложност по отношение на методите на почистване – прах, мазилки, лепила, латекс, бои, силикон и други.

Основна причина за повреждане на деликатните повърхности е неправилната и преди всичко груба обработка. Използваме професионални средства за почистване на мазилка от дограма, за да ви попречим да повредите тази толкова важна част от интериора. Нашата намеса е удачна, както при ремонти на жилища и бизнес помещения, така и при самото монтиране на дограмата, когато отново са налице строителни работи.

Как процедираме?

Когато сме наети за почистване на дограмата в дом, офис или друго помещение, ние извършваме оглед на място, за да определим с точност площта, нуждаеща се от хигиенизиране, степента и вида на замърсяване и типа на материалите, използвани за изработка на прозорци и врати.

Това ни позволява да изберем оптималния начин на почистване, чрез който резултатите ще бъдат напълно задоволителни, а рискът от поражения – напълно елиминиран. След запознаване с обстановката можем да уточним и цената на услугата, която е решаваща за вземането на решение от страна на клиента.

Почистването на стъкла и профили се извършва ръчно от нашите хигиенисти. Профилите са твърде деликатни и сложни като конструкция за професионалните ни машини. Отделяме специално внимание на всеки детайл, включително на най-тесните и труднодостъпни пространства. Дограмата се почиства изцяло, в това число и намиращите се от външната страна первази.

За почистване на дограма, екипът ни използва меки кърпи и качествени професионални материали. Избягваме третирането с абразиви, твърди четки и инструменти, способни да наранят повърхността на профилите. Дори при премахване на стари петна, мазилки, силикон и латекс, ние предпочитаме да действаме премерено, а не агресивно.

Като доказани професионалисти, знаем кои почистващи средства да използваме спрямо всеки вид замърсяване. Стараем да използваме единствено безопасни препарати, които не отделят неприятна миризма и са напълно безвредни за хората и домашните им любимци.

phone