mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване с Рейнбоу прахосмукачка

Системата за почистване с Рейнбоу е препоръчителна за всеки дом. С този метод на почистване се третират дълбоко замърсените мебели. С течение на времето, дамаската на диваните похабява своите цветове. Обзавеждането, на което се разполагате удобно се изпълва с прах и всякакви нечистотии.

Дребни насекоми започват своето съществуване в матрака на леглото или в дивана. Акарите са проблем, който се среща във всяка къща, в която не е правено скорошно основно почистване и което крие сериозни рискове за здравето на вас и семейството ви. Но да се спрем по–подробно на системата за почистване рейнбоу.

Как се чисти с Rainbow?

В основата на изчистването на замърсените мебели се поставя силата на водата. Силата на системата Рейнбоу е в уникалният метод на изтупване на меки подови настилки и мека мебел. С помощта на тази почистваща система, мебелите се изчистват от натрупаната прах и акакри. Собственоръчното почистване на матрака и мебелите е добър старт за прочистване на дома от вредните микроби, но далеч не е достатъчно.

Нашите професионалисти използват специални машини и препарати. За постигане на оптимален резултат, след изтупването с Рейнбоу е добре съответната повърхност да се изпере с професионална техника. Нанася се професионален препарат, който трябва да бъде премахнат с подходяща за целта машина. Следва изсушаване на третираните повърхности.

Какво представлява системата?

Тази система за почистване се основава изцяло на силата на водата. Според много всепризнати експерти, това е най-мощната и иновативна технология за чистене, при която се постига максимален ефект, бляскавост, както и сто процента защита от нежелани микроорганизми.

Основни характеристики на прахосмукачката:

 • Електрически мотор без четка с голяма мощност;
 • Два работни режима на управление;
 • Включена тупалка с автоматичен и ръчен контрол;
 • Филтър HEPA;
 • И други.

Безспорно прахосмукачката Рейнбоу е продукт, с който се постига максимален ефект. Осигурява до три и повече пъти по-добър резултат, спрямо стандартните, добре познати начини на почистване.

Как ще ни помогне чистенето с Рейнбоу?

Благодарение на множеството приставки и режими на работа, този уред може да помогне с почти всяка задача, която може да ви осигури по-чист дом или офис. Имайте предвид обаче, че това е продукт за професионално почистване и ако желаете да постигнете 100% ефект, то е добре да наемете и специализирана фирма като Рефлекс М, която да извърши услугата за вас.

Част от приставките на Рейнбоу:

 • Накрайник за килими и мокети;
 • Приставка за други застлани повърхности;
 • Четка за тапицирани мебели;
 • Четкова система за подове и прах;
 • Приставки за места, които са труднодостъпни;
 • И други.

За да се радвате на по–блестящ ефект от предлаганото почистване с Рейнбоу, поддържайте чистота в дома си. Препоръчва се на всеки 6 месеца или поне веднъж в годината да се прилага изпиране на мокети, килими и дамаски. Нашият екип ще възвърне чистотата във вашия дом.

Доверете се на фирма Рефлекс М за професионалното почистване на вашия дом или офис в София и региона.

Кога е най-удачно да ни потърсите за почистване с рейнбоу?

Предвид специфичните свойства на системата Рейнбоу е особено удачно тя да се включи в действие при по-сериозно замърсяване. Разбира се, ние предлагаме и рутинно професионално почистване с рейнбоу в София, но има случаи, в които тази модерна апаратура е особено необходима и това са:

След ремонт

След ремонт е изключително важно да се намери адекватно решение за качествено почистване на силно замърсените компоненти от обзавеждането. Това са най-вече меката мебел, подовите настилки – твърди и меки, леглата и матраците, както и всички покрития, представляващи трудна за почистване облицовка.

В нашата практика най-често се налага професионално почистване с rainbow именно след ремонт, тъй като строителните дейности замърсяват най-силно именно меките тъкани, а те са и най-трудни за почистване с непрофесионални средства. Целта е не просто да се намокрят тъканите и да се обработят с почистващ препарат, но и предварително да се изтупат качествено от насъбралата се прах и подсушат внимателно след тяхното изпиране.

Ние сме сред малкото професионални фирми, предлагащи професионално почистване с рейнбоу в София, тъй като това е сравнително скъпа, но пък и изключително мощна професионална почистваща система. Малко други подобни уреди могат да работят с такава мощност и да се справят с лекота с толкова сериозни замърсявания, каквито неизменно възникват след всеки ремонт.

Пролетно основно почистване

Пролетта е времето, когато се прави основно почистване в повечето домове и сезонът, в който се търси най-много професионално почистване с рейнбоу на възможно най-изгодни цени. В началото на топлия сезон хората решават, че е добре да се почистят в дълбочина меката мебел и меките подови настилки и ние от Рефлекс М адмирираме това мъдро решение.

През зимата, именно в този вид компоненти от обзавеждането се развиват най-опасните за здравето микроорганизми, поради което дълбокото rainbow почистване е най-доброто решение. Ние почистваме в дълбочина матраци, дивани, фотьойли и всички останали тапицерии и настилки, в които е възможно развитието на акари и други вредители.

Благодарение на мощната апаратура можем да премахнем дори микроскопични организми, които е невъзможно да бъдат премахнати с непрофесионални средства. Ако през изминалата зима сте имали постоянни затруднения с дишането, то по-вероятно е причинител да са именно вредителите, развиващи се в меките тъкани на мебелите и килимите, отколкото грипът и зимните вируси.

След партита

Много често нашите професионални услуги и по-конкретно почистване с рейнбоу се търсят след бурни партита в домашна обстановка. Петна от храни и напитки трудно се премахват с непрофесионални средства. Обикновено такива опити завършват с избелели участъци по дамаската или меките подови настилки, както и с фатално увредени тъкани, които почти веднага се разкъсват.

За да не се налага да претапицирате новия диван е важно да ни повикате навреме. Нашата професионална рейнбоу система може да се справи без проблем с петна от вино, доматен сок, боровинки и други храни, смятани за невъзможни за почистване. Системата извършва изпиране, като за максимална ефективност, ние добавяме и най-подходящите за конкретната материя почистващи препарати. Възможността за вакуумно изтегляне на водата от обработените участъци ви позволява да ползвате мебелите си в най-кратки срокове след нашата намеса.

Цени

Ние ви предлагаме едни най-достъпните за висококачествено почистване с рейнбоу цени. Стойността на услугата не е фиксирана. Тя се формира на база обработваема площ, вид и степен на замърсяване, достъпност на участъците, подлежащи на почистване и вид на материята, която ще се обработва. Когато се касае за почистване на цялото жилище с изпиране на матраци, килими, пътеки и мека мебел, е възможно да се възползвате от известна отстъпка.

Предвид бързината и качеството на почистване с тази революционна професионална система за почистване, цената ѝ е максимално изгодна. Ние предлагаме невероятно изгодни за почистване с rainbow цени, способни да отговорят на нуждите както на частните ни клиенти, така и на фирмите, стопанисващи офис сгради, хотели, спа комплекси, учреждения, болници и заведения.

Цената на услугата се договаря на място, когато става въпрос за големи обекти, нуждаещи се от почистване на голям брой компоненти, както и по телефона, при нужда от изпиране на диван или холна гарнитура с определен брой седящи места. Висококачественото рейнбоу почистване се изпълнява във време, удобно за клиента. Вашето присъствие по време на почистването не е задължително, макар процесът да е напълно безопасен за вашето здраве.

Услуга, от която се възползваха голям брой столичани

Ако търсите професионално почистване с рейнбоу София, то със сигурност ще попаднете на нас, защото сме компания, която използва отдавна тази уникална почистваща система. От услугата към момента са се възползвали голям брой столични домакинства и фирми, като всички те са показали недвусмислено своето задоволство от постигнатите резултати.

От професионално почистване с рейнбоу в София могат да се възползват ресторанти и увеселителни заведения, в които меката мебел е тапицирана с текстилна дамаска. Меките подови настилки, обработени с тази мощна почистваща система, се съхраняват за много дълъг период от време и връщат моментално първоначалната си свежест и блясък. Ако искате да постигнете идеална чистота, запазване на тъканите и цветовете и дълготрайна свежест в помещенията, системата Rainbow е единственото решение.

phone