mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на тоалетна чиния

тоалетна чиния почистване

На експертите от Рефлекс М можете да разчитате и при нужда от професионално почистване на тоалетни чинии в София. От тази наша услуга могат да се възползват както собствениците и обитателите на жилища, така и големите корпоративни клиенти – офис сгради, учреждения, заведения, търговски и хотелски комплекси и др.

Професионално свършена работа – винаги отлични резултати

Причините да наемете професионална фирма за почистване на тоалетна чиния, са много. На първо място, това е твърде неприятна задача, особено ако тоалетната се използва интензивно от голям брой хора. Именно защото тоалетните са трудни за изчистване, процедурата се отлага твърде дълго, а отлагането винаги води до натрупване на сериозни замърсявания, с които можем да се справим единствено ние – професионалистите.

Нашата помощ е изключително потребна в сградите с интензивно посещение на хора. Когато в обекта са налични голям брой тоалетни възли, за тяхното почистване е нужно да се назначи почистващ персонал или да се наеме професионална фирма. Разликата между професионалната хигиенизация на тоалетни чинии, извършено от нас и чистене, направено с любителски средства е огромна. Обръщаме внимание на всеки детайл, осъзнавайки, че само добре свършената работа дава винаги отлични резултати.

Как процедираме?

Почиствайки тоалетна чиния, хигиенистите ни действат съобразно степента на замърсяване. Това означава, че подбираме внимателно методите на обработка и почистващите препарати. Почистването в голяма степен се извършва ръчно, но при стари и трудни за премахване замърсявания, включваме в действие и професионалната техника.

В своята дългогодишна практика сме забелязали, че мръсотията, полепнала върху санитарния фаянс, от какъвто е направена всяка тоалетна чиния, се премахва най-лесно чрез обработка с гореща пара. С нея се третират и труднодостъпните места, където човешката ръка не може да проникне.

Справяме се успешно дори с наслоявания от котлен камък. За целта използваме специално разработени препарати. По този начин предоставяме не само идеално чиста, но и перфектно функционираща тоалетна – без задръствания и неприятни ситуации.

Санитарният фаянс, от който се изработват тоалетните чини, е като цяло лесен за почистване материал. Благодарение на неговата гладка, непореста структура, всички замърсявания са само на повърхността. Много наши клиенти не познават процедурата за правилно чистене на тоалетни чинии и казанчета.

Използвайки твърде агресивни химикали (киселини) или абразиви, те разрушават гладката повърхност на порцелана, причинявайки оцветяване и наслояване на мръсотия в съответните участъци. Ние почистваме не само порцелановата част на тоалетната чиния, но и всички свързани с нейната работа компоненти – казанчета, меки водопроводни връзки, никелирани части и крепежните елементи, използвани за монтажа.

На основно чистене подлежат и седалките. Понякога се налага да ги демонтираме, за да можем да ги обработим качествено от всяка страна. С нас имате пълната гаранция за отлична хигиена там, където такава е най-необходима. Предоставяйки високо качество и максимална грижа за деликатните повърхности, ние сме предпочитан избор за много столичани.

Цената за професионално почистване на тоалетна чиния е максимално изгодна за нашите частни и бизнес клиенти. Наред с това предлагаме комуникативност, отговорност в процес на хигиенизиацията и професионално отношение към останалите компоненти от интериора. Разполагаме с добре обучен екип от хигиенисти, за който няма неприятна работа и невъзможни ситуации.

phone