mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на тоалетна

почистване на тоалетна

Услугата почистване на тоалетна, която Рефлекс М ви предлага,  е разработена по начин, удобен и изгоден както за собствениците и обитателите на жилища, така и за големите сградите с различен брой санитарни възли. Навсякъде действаме отговорно и съобразно санитарните разпоредби, ръководейки се от нуждите и условията във всеки обект. Тази услуга може да се ползва еднократно и редовно в един изгоден абонаментен план.

Тоалетната – място с огромни изисквания

Тоалетният възел в частните домове, а още повече в големите обществени сгради, е помещението, криещо сериозен риск за човешкото здраве. То е идеална среда за развитие на бактерии и болестотворни микроорганизми. Не можем да пренебрегнем и вредното въздействие на плесените и техните спори, характерни за всяка среда с по-висока от обичайното влажност..

Основното почистване на тоалетни е задължително, особено когато се използват от голям брой хора с различни хигиенни навици. Вероятността някои от ползвателите на дадена тоалетна да са и преносители на заболявания е прекалено висока. Да се занемари хигиената в подобна ситуация е риск, който не бива да се поема. С редовно и качествено чистене, бактериите нямат никакъв шанс, а комфортът при престой в самата тоалетна ще бъде гарантиран.

Как процедираме?

Когато сме повикани да почистим конкретна тоалетна, ние не се фокусираме единствено върху тоалетната чиния. Вниманието ни е насочено към цялото помещение, в това число подове, стени, мивки, смесителни батерии, бидета и писоари – всички налични компоненти. Спрямо различните компоненти от санитарното оборудване прилагаме различна стратегия. Целта е да постигнем безупречна хигиена, осигурявайки приятна и безопасна среда за своите клиенти.

Професионалното чистене на тоалетни покрива всеки детайл от санитарния възел. Обработваме с подходящите антибактериални препарати пода и стените, включително фугите между плочките. Хигиенизирането на фугите е особено важно, защото фугиращите смеси не формират защитен слой, предотвратяващ проникването на микроби във вътрешността. Това е характерно само за керамичните плочки – теракота и фаянс.

Поддържането на хигиена в обществените тоалетни е най-голямото предизвикателство за екипа ни, не само заради по-големия брой санитарни възли в сградата. Използването на тоалетните от голям брой посетители, е предпоставка за разпространението на зарази. В този случай следваме стриктно всички указания на санитарните власти. След обстойно почистване, извършваме и съответната дезинфекция на помещенията.

Хигиенизирайки тоалетни в обществени сгради, обръщаме специално внимание на писоарите и стените около тях. В процес на почистване работим единствено с висококачествени професионални препарати, способни да елиминират напълно всички познати на човека микроби и бактерии. По същия начин се третират и тоалетните чинии, които се обработват изцяло (отвън и отвътре), заедно с пространството около тях.

Професионалното почистване на тоалетни включва мивките и смесителните батерии. За тях е характерно на натрупването на варовик, който ние премахваме без остатък. Третирането с антисептични средства е задължително и при този компонент от санитарния възел. Препаратите, с които работим не само почистват добре, но и осигуряват дълготрайна антибактериална защита, за безопасно последващо използване на тоалетната.

phone