mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на вана

почистване на вана

Рефлекс М извършва професионално почистване на вани в жилища и хотелски комплекси. Това е услуга, която можете да поръчате самостоятелно, или като част от цялостното чистене на дома и банята. При тази дейност отново ще срещнете висок професионализъм, отлично качество на резултатите и цена, която можете да си позволите.

Задача за професионалисти

Захабените вани с унищожен емайл са истинско предизвикателство дори за нас – професионалистите. В някои случаи пораженията са толкова сериозни, че дори професионалните ни методи не могат да възстановят изящния облик на скъпата вана. Нашите старания и дългогодишен опит в почистването ни помагат да се справим успешно в болшинството ситуации.

Професионалното чистене на вана, изпълнено от квалифицираните ни хигиенисти протича по различен начин, в зависимост от вида на материала и степента на замърсяване. Ваните могат да бъдат:

  • Керамични;
  • Порцеланови;
  • Чугунени с акрилно покритие и емайл;
  • Стъклени – фибростъкло;
  • Облицовани с керамични плочки и др.

Неправилното третиране на санитарията, и най-вече използването на неподходящи препарати, води до повреждане на покритието на ваната с цялостно или частично премахване на емайла. В подобни ситуации клиентите ни търсят, защото се справяме перфектно с професионалното почистване на захабена вана, а те искат да върнат първоначалното ѝ безупречно състояние.

Как действаме?

Почистването се извършва на ръка, но стари и упорити замърсявания се обработват с помощта на подходящите професионални машини. Препаратите, използвани от екипа ни, са предназначени за професионална употреба, и се подбират в зависимост от материала. Използваме неабразивни концентрати с алкална, киселинна или неутрална среда, така че да защитим повърхностите от повреждане и допълнително захабяване.

За почистване на пожълтяла вана използваме прецизно формулирани киселини, които разграждат наслояванията, премахвайки ги без остатък. Белината не винаги е удачното решение за пожълтелите покрития на ваните. В някои случаи именно тя е причина за пожълтяването, тъй като агресивното ѝ действие е довело до премахване на защитния горен слой на изделието.

Ваните, облицовани с керамични плочи се нуждаят от по-специално внимание в процес на почистване. При тях основен проблем са фугите, върху които се забелязва потъмняване и образуване на плесен и мухъл. Фугите се обработват със специален препарат с високи антибактериални свойства, който не разгражда фугиращите смеси.

От нашето професионално почистване на вана е добре да се възползвате поне два пъти годишно, като в последствие просто поддържате постигнатите от нас резултати. Ваните са приятно място за релакс и презареждане на батериите, но могат да бъдат и места с висока концентрация на бактерии, гъбички и плесенни спори. Цената ни е максимално достъпна за всички, така че не е нужно да се лишавате от приятна и здравословна среда, в която да се поглезите след напрегнат и уморителен ден.

phone