mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Пране и почистване на мека мебел

почистване с пара

Меките мебели внасят разкош, комфорт и удобство както в дома, така и на работното място. За да запазите първоначалния вид на своите кресла, дивани и фотьойли, екипът на почистваща фирма Рефлекс М София ви препоръчва да използвате поне веднъж годишно услугата пране на мека мебел.

Благодарение на нея и усилията на нашите специалисти, вашите мебели ще запазят свежия си изглед и цветове. Изпирането, изпълнено качествено елиминира мръсотията, включително упоритите петна от мастило, сок и червено вино.

Бъдете отговорни и разумни

Пране на мека мебелНе поверявайте скъпата мебелировка в жилището си и в офиса в ръцете на непрофесионалисти. Пораженията, нанесени върху деликатните тъкани и особено кожените тапицерии не са едно и две, а знаем колко скъпа е тази част от интериора.

Некачествените почистващи препарати нарушават повърхността на тапицерията. Понякога петното е безвъзвратно запечатано в сърцевината на плата и не подлежи на отстраняване, въпреки че с дейността се е заела професионална фирма за почистване в София.

За да избегнете смяна на дамаската, доверете се на нашите професионалисти, способни да изперат деликатните материи, без значение от размерите и степента на замърсяване. Всеки професионалист в тази сфера знае, че успешният резултат зависи от съобразяването на използваните препарати с повърхността, подложена на пране с химично третиране.

Знаем чудесно това и използваме различни препарати и оборудване, третирайки текстилни материи и дамаски направени от кожа. За процедурата са необходими професионален препарат и машина, неспособни да повредят тъканите. Гаранция за извеждането на супер упорити петна, е разтварянето им с подходяща емулсия.

Екипът ни си служи с екстрактор, с чиято помощ премахва успешно предварително обработеното петно. Ако впоследствие се открият следи от петното и други замърсявания, се прилага допълнително химическо третиране с концентрати, щадящи мебелите, но безкомпромисни към мръсотията.

Кога е неизбежна професионалната намеса?

Колкото и добре да поддържате хигиена в дома си, има случаи, в които професионалното почистване и пране на мека мебел е неизбежно. Изпирането на диваните и фотьойлите в дълбочина е добре да се извършва поне веднъж годишно, но обезателно от професионалист. Дори да не сте привърженици на тази теория има няколко ситуации, способни да ви принудят да потърсите професионална помощ, при положение, че искате обзавеждането ви да бъде чисто и в безупречно състояние.

Това са:

След ремонт
Само човек, който никога не е подлагал жилището си на ремонт не знае колко силно се замърсява мебелировката, особено тапицираните компоненти. Макар да сте ги покрили плътно с опаковъчно фолио, ще се изненадате колко много прах и строителен отпадък са успели да проникнат до дамаските на диваните, креслата и другите части от обзавеждането.

Като една от утвърдените почистващи компании в столицата, можем да потвърдим, че конкретната услуга се търси предимно от клиенти, чийто дом е бил току що ремонтиран. В края на ремонта визията на жилището ви е изцяло обновена, и е съвсем логично да поискате да започнете да го обитавате ‘’на чисто’’ – в буквалния смисъл.

Можете сами да почистите твърдите подови настилки и обзавеждане, но диваните, канапетата, кухненските ъгли и фотьойлите, се нуждаят от професионален подход. Имате нужда от профи-екип, готов да изпере качествено и в дълбочина тази част от обзавеждането, но по възможност на изгодни цени, защото след ремонт финансите обикновено са изчерпани.

При отглеждане на малки деца и домашни любимци

Децата и домашните любимци носят безгранична радост в един дом, но в същото време точно те цапат най-много. Домашно отглежданите животинчета оставят косми, а често и доста по-неприятни ‘’подаръци’’, притежаващи свойството да проникват дълбоко в мекия пълнеж и покритие на мебелите. Освен с неприятни петна, тези подаръци ни напомнят за себе си и с дълготрайната си натрапчива миризма.

Малките деца оставят не по-малко неприятни изненади – остатъци от храна и напитки, а също и следи от мастило и флумастри, неподлежащи на премахване с нито едно конвенционално почистващо средство. Отглеждайки своите деца заедно с домашен любимец, услугите на професионалните софийски фирми, и особено нашите, ще ви бъдат изключително полезни и със сигурност ще се налага да ги ползвате по-често от останалите хора.

След партита

Едно лудо парти би могло да остави незабравими спомени – включително върху мебелировката. Купоните с приятели почти винаги налагат да се потърси добра фирма, която да почисти диваните и килимите. Ако не желаете празникът да се отрази зле на изискания ви интериор, то обезателно трябва да ни потърсите бързо. Важно е да знаете, че петна от вино и някои видове храни се премахват по-лесно, ако не са престояли дълго върху тапицерията.

Много наши клиенти са достатъчно далновидни да държат под ръка фирмените ни телефони, винаги, когато планират домашно парти. Възможно е купонът да премине без инциденти, така че да не се налага професионалната ни намеса, но опитът ни показва, че това рядко се случва.

Освобождаване на квартира

Напускайки наето жилище, е редно да го оставите в отлично състояние, а това означава, че и меката мебел следва да бъде идеално чиста и в пълна изправност. Болшинството наемодатели включват условието със специална клауза в договора с наемателя. При неизпълнение, обикновено се дължат финансови компенсации, така че не си мислете, че ще спестите пари, освобождавайки квартирата в неприемлив за хазяина вид.

Всеки наемател на квартира в столицата, нуждаещ се от професионално пране на дивани и фотьойли, може да ни потърси, защото се отзоваваме в минимален срок и действаме експедитивно и качествено. Цените ни са съобразени с вашите възможности, затова не си мислете, че не можете да си позволите безупречна чистота. След намесата ни тапицериите ще бъдат чисти, цветовете още по-ярки, а уханието в стаята – приятно.

Отдайте се на по-приятните и по-важни неща в живота

Като една от водещите фирми за почистване на мека мебел в София, знаем, че болшинството хора предпочитат да прекарат деня си по по-забавен и продуктивен начин, вместо да се заемат с пране на тапицираната мебелировка в своя дом. Тук сме, защото знаем, че животът е твърде кратък, за да го прахосвате в скучни, тривиални и уморителни дейности с незадоволителен краен резултат.

Очевидно е, че не желаете да се занимавате с чистене на дивана в свободното си време, а предпочитате да оползотворите тези моменти с любимите си хора, отдавайки се на приятните неща от живота. За ваша радост, конкретната дейност е рутинна задача за екипа ни, с която той се справя перфектно, и то ежедневно. Успяваме там, където вие ще се провалите, оставайки с неприятното усещане, че сте прахосали един прекрасен ден, правейки нещо, което не харесвате и не умеете.

Качествено почистване, на което знаете, че можете да се доверите напълно

Когато става въпрос за професионално третиране на замърсени тапицерии, често сме предпочитаният от столичани избор, предлагайки високо качество на достъпна цена. Методите и технологиите, внедрени в ежедневната ни практика, ни помагат да печелим доверието на новите си клиенти. Добре обучените ни специалисти прилагат иновативни методи, срещу които дори най-упоритите замърсявания по холови гарнитури и кухненски ъгли нямат никакъв шанс за оцеляване.

Благодарение на прецизния ни подход, сме удачен избор за качественото почистване на кожени мебели. Върху тапицерии от кожа екстракторното изпиране е неприложимо – то е подходящо единствено за тъканите от текстил. За да не губим нито вашето, нито собственото си време, пристигаме перфектно подготвени да приложим всеки метод на хигиенизация, в зависимост от вида на материалите и степента на тяхното замърсяване.

Процедурата се изпълнява само в случай, че материите позволяват намокряне. Всяка дейност започва с анализ на място, за да се определи подходящия метод на обработка на замърсяването, преди да пристъпим към същинската работа. Избираме подходящите препарати за мощно, но гарантирано безопасно почистване на различните повърхности.

Нашите експерти ви гарантират, че всяка стъпка е изпълнена по начин, който не поврежда тъканите и не причинява тяхното захабяване, избеляване и износване. Ангажираме се с машинно пране на меката мебел, единствено ако сме напълно убедени, че този метод е подходящ в конкретната ситуация.

Дори да настоявате и да поемете цялата отговорност за последствията, ние няма да използваме мощните екстракторни вакуум машини, за обработка на кожени, синтетични и копринени покрития. Уверяваме ви, че не само екстракторното дълбоко чистене дава смайващи резултати. Всеки метод, използван от фирмата ни оставя клиентите напълно удовлетворени.

Цени, които отговарят на вашите възможности и очаквания

Предлагаме на столичани невероятно изгодни цени за професионално почистване и пране на мека мебел. Не е нужно да се заемате с нещо, което не харесвате и не знаете как да изпълните правилно. Когато ние изперем дивана ви, резултатите са красноречиви – безупречна чистота, ярки цветове, по-добро качество на въздуха и здравословна среда за вас и любимите ви същества – хора и домашни любимци.

Професионалната ни почистваща фирма извършва своята дейност с грижа към своите клиенти. Предоставената от екипа ни услуга, се осъществява в съответствие с всички правила за запазване на вашето здраве, както и цветовете и красотата на обзавеждането в уютния ви дом.

phone