mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на мебели и облицовки

Качественото почистване на мебели и облицовки възстановява свежия вид на диваните, кожените столове, креслата и леглата във вашия дом и офис. С течение на времето, повърхността на мебелите губи първоначалния си блясък. Наблюдава се обезцветяване и захабяване на облицовките. Рефлекс М си поставя задачата да вдъхне нов живот на старото обзавеждане с услугата почистване на мебели и облицовки.

За да не съсипете сами обзавеждането на офиса или дома си, свържете се с нас и ни позволете да извършим процедурата вместо вас. Екипът ни от специалисти е запознат изцяло с почистването на мебели и облицовки. В зависимост от степента на замърсяване, нашите специалисти ще си послужат с професионални препарати технически средства.

Как действаме?

Екипът ни от професионалисти използва специализирани почистващи препарати и уреди. Петната и прахта губят всяка възможност да продължат да загрозяват вашата мебелировка. Повечето хора решават да се справят сами с почистването на тапицерията и различните видове облицовки в дома си, и много скоро разбират, че не са подготвени да се справят добре с тази задача.

Основна грешка на непрофесионалистите е изборът на неподходящ препарат за почистване на мебелите. В резултат, повърхността се зацапва още повече, а прахта се запечатва върху шарките, така че отстраняването ѝ става невъзможно, дори и с професионални средства.

В повечето случаи, препаратите са в прахообразно състояние. Прахът се посипва по повърхността на облицовката, след което се преминава към третиране със специализирана техника. Ако повърхността, подлежаща на почистване е прекалено деликатна, нашите специалисти ще използват шампоан и четки с мек косъм , които няма да наранят и надраскат повърхността.

За да застраховаме любимите мебели на своите клиенти, ние предлагаме и ръчно почистване. Повърхностите, които са прекомерно замърсени, биват третирани по два или три пъти. Целта е възвръщане на първоначалния блясък на цветовете.

Операцията по почистване на мебели и облицовки трябва да бъде оставена в ръцете на професионалистите. Не рискувайте да нанесете по-големи вреди върху обзавеждането в своя дом. Професионалното почистване ще обнови мебелите, като същевременно ви предпази от наличието на дървеници, акари и други дребни вредители.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone