mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Пране на облицовки

Услугата пране на облицовки, която ние от Рефлекс М разработихме цели да помогне за възстановяване на чистотата и създаване на приятна и здравословна среда навсякъде, където нестандартните интериорни решения са норма.Все повече интериорни дизайнери започнаха да си служат с различни видове и материи за облицоване на стени, тавани и други предмети от вътрешния интериор.

Необходимостта от почистване и пране на облицовки е неизбежна след определен период от време. Повърхностите се покриват с прах, петна и нечистотии от всякакъв вид. Ако имате малки деца, които обичат да рисуват по стените, със сигурност вече сте се уверили в необходимостта от извършването на конкретната процедура. Почистването на облицованите повърхности във Вашия дом или офис им помага да зависят.

Какво може да очаквате от нашата професионална почистваща фирма?

Екипът, който работи за нас е наясно, че различните материи, които се използват за направата на облицовки се характеризират с различни качества. В процес на тяхното пране и почистване, се подбират внимателно професионални препарати. Те не бива да нараняват и разграждат повърхността на материята.

Преди да премине към същинското пране на облицовката, екипът съставен от доказани специалисти ще направи малък пробен тест относно поносимостта на облицовката, подлежаща на почистване към съответния препарат. При самото пране на облицовки, специална машина впръсква предварително подбрания препарат в повърхността на облицовката.

За материите, които не позволяват по-грубо третиране, специалистите използват специален почистващ шампоан и четки с мек косъм. Облицовката трябва да бъде внимателно подсушена. За целта се използва професионална машина, действаща на принципа на вакуум изтеглянето.

Лицензираните почистващи фирми разполагат с вакуумни машини, чиято степен на изсушаване и засмукване на водата, проникнала при извършеното пране може да бъде регулирана. Ако не се направи точна регулация, се поема риск от унищожаване на материята. За да се избегне неприятният резултат от почистващата процедура, клиентите трябва да се доверят единствено на професионална почистваща фирма.

Провеждането на пране на облицовки е процес, който трябва да бъде поверен в ръцете на специалисти. Нашият екип ще ви зарадва с качествено изпълнение на услугата. Облицовките ще засияят с предишните си цветове. Интериорът на помещението ще придобие по-свеж вид.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone