mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Защо да изберем професионално изпиране у дома?

Прането на меката мебел, меките настилки, тапицираните офис мебели, както и почистването на кожените мебели им дава нов живот и внася свежест и комфорт. По този начин вашият дом или работно място могат да бъдат отново уютни и удобни за вас, за вашите близки и колеги. Ето защо е толкова важно да заложите на професионално изпиране на любимите ви мебели и настилки.

Каква е разликата?

Професионално пране на мека мебел, се извърша с машина – екстрактор и със специален професионален препарат, съобразен с всеки вид тапицерия. С екстрактора могат да се премахнат петна от различен вид – от храна, напитка или „маркировка” от домашен любимец. Така мебелите се изпират без да остава разлика между мястото, от което е отстранено петното и останалата част от тапицерията.

Истинските специалисти използват щадяща технология за изпиране на меките настилки, както и индивидуален подход по отношение на структурата и текстурата. Добре е прането да се извършва с роторна машина, която извлича изцяло петната от кафе, почиства остатъци от дъвки и други замърсявания.

Разбира се, пазара предлага много варианти, специално за почистване на килими. Дори автомивките са включили изпиране на килими в списъка си с услуги, използвайки за целта пароструйки. Но замислете се – къде, как и най-вече с какво ще бъде изпран килима ви, върху който след това ще седите и децата ви ще играят?

Основните предимства са свързани преди всичко с комфорта на клиента

Важно е да се знае, че професионално изпиране на килимите се извършва на място в дома ви. Това решение е удобно, защото не ви се налага да се ангажирате с изчакване на транспорт, както за взимането, така и за връщането на изпрания килим. По този начин можете да контролирате целият процес по изпиране и подсушаване, т.е. виждате какво и как се случва на място, във вашия дом.

Друго предимство е фактът, килима ви няма да бъде начупен. Той ще възстанови предишния си си блясък, предлагайки ви единствено чистота и свежест. Фактът, че всяка материя се обработва с препарати, съобразени с нейната специфична структура е показателен. Към момента професионалното изпиране на мека мебел и килими няма адекватна алтернатива.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone