mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Абонаментно почистване на офис

Абонаментното почистване на офиси е всъщност процес на ежедневно поддържане на чистота в офиса или цялата административна сграда. Редовното поддържане на чистотата възпрепятства наслояването на прах и други нечистотии. Въздухът се освежава. Офисът се подготвя да посрещне служителите си. Ако ежедневното почистване се извършва от специалисти, извършваното на по – късен етап основно почистване ще бъде лесно, своевременно и на добра цена. Нека да Ви запознаем с ежедневното почистване, което предлага Рефлекс М.

За разлика от основното, този тип почистване се извършва ежедневно. Клиентите могат да изберат подходящо време, в което нашият екип да пристигне и да свъърши работата на професионално ниво, без да пречи на работния ви процес. За да гарантираме отлично почистване на офиса ви, ние оборудваме нашите служители със съвремени средства и препарати, с които да поддържаме чистотата и свежестта офис пространството. Почистването на офиса започва със забърсване на работните бюра. През деня, повърхността им се наслоява с прах и петна, причинени от храни и напитки. Използват се препарати, които не надраскват повърхността на бюрото.

Нашият екип си служи с антистатични препарати за забърсване на компютрите и останалата офис техника. Столовете се минават със специален препарат, които е подбран в съответствие с материята на изработка на мебелите. В комплекса от абонаментно почистване на офиси в София се включва прахосмучене на пода. Ако подът е твърд, той се почиства с препарати, които са с приятен аромат. Кошчетата в офиса се изхвърлят. Събират се боклуците, които са останали от работния ден. Тоалетните помещения се почистват и дезинфекцират. Нашите служители се грижат за редовното снабдяване и зареждане с необходимите хигиенни консумативи.

Доверете на нашия екип грижата за вашето абонаментно почистване на офиса. Ние използваме професионални препарати, които се справят безкомпромисно с натрупания прах и нечистотии. Свежият аромат, който остава след нашата работа продължава да се носи във въздуха с часове.

Защо да изберете нашата услуга за професионално почистване на офис?

Много офис и административни сгради, както и корпоративни компании намират за по-удачно да назначат собствен почистващ персонал. С времето всички те разбират, че почистването на една голяма сграда изисква наемането на повече служители, а това означава по-голям разход за възнаграждения и осигуровки.

Не бива да пренебрегваме и факта, че за качествено почистване на офис са нужни специални професионални машини и препарати, а това означава, че компанията трябва да ги закупи, което също е допълнително перо в бюджета. Работата с професионалната техника, също така не е по силите на повечето хигиенисти. Нашият екип е преминал специално обучение за работа с професионалната апаратура и знае кога и как да я използва, за да осигури желаните резултати.

Какво предлагаме?

Това, което ние предлагаме е услуга, съобразена изцяло с особеностите и нуждите на вашия офис. Рефлекс М е разработил различни ценови листи, така че услугите ни да бъдат достъпни както за малкия фирмен офис, така и за големите сгради, в които работната площ и персонала налагат по-голям екип от хигиенисти.

Поръчвайки абонаментно почистване на офис, вие сами определяте на какъв времеви интервал ще бъдат провеждани мероприятията. За някои клиенти е важно ежедневното хигиенизиране, докато за други е напълно достатъчно почистването да се извършва веднъж или два пъти седмично. Часовете, в които екипът ни ще посещава вашия обект също ще бъдат изцяло съобразени с вашето желание. Ние имаме за цел да ви осигурим по-комфортна работна среда, а не да нарушаваме работния процес в сградата.

Това, което със сигурност ще получите от нас включва:

  • Почистване с подходящ почистващ продукт на всички работни повърхности, както и на мебелите във всяко отделно помещение;
  • Хигиенизиране на компютри и друга електроника с препарати, предназначени специално за целта;
  • Прахосмучене на подовите настилки – твърди и меки;
  • Измиване на твърдите подове с качествен, добре ухаещ почистващ препарат;
  • Изпразване на кошовете за отпадъци;
  • Почистване и дезинфектиране на санитарните възли;
  • Пране на дамаските на работните столове и меката мебел – когато това е необходимо и пожелано от клиента.

Тъй като хигиената е наш основен приоритет, ние ще се погрижим и за санитарните консумативи в тоалетните, съблекалните и помещенията за почивка, когато има такива. По този начин вие ще се радвате на изключително приятна атмосфера без нейното постигане да бъде част от вашите ангажименти. Партнирайки си с нас, вие получавате възможност да работите в перфектно поддържан офис, заемайки се единствено с текущите бизнес и административни дела.

Всички наши корпоративни клиенти, използващи абонаментно почистване на офис знаят, че ние не подхождаме към задачите половинчато. Работим не само усърдно, но и отговорно към вашата фирмена собственост, така че спокойно можете да поверите в нашите опитни ръце почистването на дори много скъпа техника и офис апаратура.

Бързината, с която извършваме всяка операция е бонус, който в никакъв случай не е за сметка на качеството. За нашето присъствие ще разберете единствено по безупречно чистия офис и свежия аромат на качествени препарати и ароматизатори. Възползвайте се от професионалните услуги на Рефлекс М – една от водещите почистващи фирми в столицата, съчетаваща перфектно високо качество на предлаганите услуги и възможно най-достъпни цени.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone