mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Абонаментно почистване на офиси… как да разпознаем професионалистите?

Офисът е жив организъм. В него се създава, генерират се идеи, печелят се пари. Ако искате да стимулирате служителите си и да ги накарате да се чувстват като у дома си – трябва да им осигурите добра атмосфера и разбира се чистота, защото именно това е мястото, където вашите служители прекарват по-голяма част от работната си седмица. Нужна ви е фирма, провеждаща абонаментно почистване на офиси по график.

Офисът е лицето на вашия бизнес. Как ще изглежда то, зависи от вас и от хората, на които сте решили да поверите почистването, а това не е проста работа. Професионалното почистване на места, където има много хора е изключително специфично. На какво трябва да обърнете внимание, за да сте сигурни, че тази нелека задача е поверена в ръцете на истински професионалисти?

Отличителна черта на добрите професионалисти са следните характеристики:

Незабележимо присъствие – идеално свършена работа

Вашият помощник в почистването на офиси, трябва да е като магьосник. Той е длъжен да свърши работата си, да почисти навсякъде и да остане незабележим. Почистване не означава само, да бъдат изхвърлени кошчетата за отпадък. То включва цялата площ, заедно с всички работни и сервизни помещения.

Обученият професионалист успява да почисти всяко едно работно място, без да размести нищо. Дори ако това означава да запази творческият безпорядък и на най- креативния ви служител. Истинска чистота се постига с професионална техника и препарати, които да са ефективни, но и безопасни за вашите служители.

Перфектна подготовка, индивидуален подход, самоконтрол
Професионалните фирми за почистване, не оставят друг да им осигурява почистващите препарати, латексовите ръкавици и другите консумативи. Това е и основният признак, по който можете да разпознаете надеждните фирми, почистващи абонаментно различни по големина и натовареност офиси. Редовното абонаментно почистване на всеки офис е индивидуално. Какво ще включва то и колко често ще се осъществява, зависи от вашите изисквания и нужди.

Всички параметри на операцията се уточняват, след предварителен оглед на офиса, от мениджъри на избраната от вас фирма. Качеството на почистване трябва да се контролира периодично. Ако искате вашият офис да е изряден и да прави добро впечатление, както на клиентите, така и на служителите ви, изборът на професионална фирма за абонаментно почистване е задължителен.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone