mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Фирми за почистване София – какво може да очакваме?

Дали всички фирми за почистване в София предлагат едно и също нещо? Дали са еднакво добри и отговорни в своята работа? Какво се крие всъщност зад всяка професионална почистваща фирма като набор от услуги, численост на персонала, методи на действие? Вижте възможните отговори накратко.

Престижната почистваща фирма

Престижните почистващи фирми се класифицират според качество на услугите си. Те обаче са ориентирани в различни области – някои от тях са тясно специализирани в хигиенизирането на домове, офиси, жилищни и административни сгради, докато други изпълняват само ролята на посредник, изпращайки самостоятелно работещи чистачки на адресите на различните клиенти. Съществуват и още различия между многото почистващи компании.

Някои от столичните почистващи фирми съществуват отскоро, а други са с дългогодишна история. Добре познатите на голям процент софийски домакинства и бизнес клиенти брандове просто трупат печалби от доказаните си услуги, и имат възможност да се оборудват с най-модерна техника Другите пък тепърва ще популяризират услугите си. Дали новосъздадените фирми са по-малко надеждни от старите? Определено не е задължително.

Откривайки имената на почистващи фирми в София, все още нямате никаква гаранция, че ще откриете търсената услуга. Някои предлагат пране на мебели, килими и матраци, докато други са насочени в абонаментното ежедневно почистване, при което просто се поддържа базова хигиена.

Хигиенизиращите компании в столицата са с различен работен капацитет. Тези с многочислен персонал могат да откликнат бързо на всяка клиентска заявка, докато други разполагат с едва десетина служителя. Вторите трябва да полагат огромни усилия, за да посетят поне 5-6 адреса дневно. Едва ли е нужно да уточняваме, че хигиенистите, които бързат да посетят много адреси, неглижират работата си. Това няма да ви хареса особено, нали?

Докато някои фирми все още използват примитивни почистващи методи, престижните компании закупуват най-добрата съвременна апаратура, при това в оптимално количество. Това им позволява да изпълняват няколко еднакви заявки по едно и също време. Трябва да знаем, че модерната техника е от огромно значение за качеството и бързината на операциите. Едно е да почистваш мека мебел с четки и кърпи, а съвсем друго да переш с мощна екстракторна машина.

Цените

Цената е от огромно значение за клиента, а понякога тя е основен критерий, по който се избира почистващата фирма. Факт е, че част от почистващите компании в София работят на твърде ниски цени спрямо останалите, но това далеч не означава, че качеството на услугите също е ниско. Понякога такива компании работят качествено, и са прекрасен вариант за средностатистическо семейство.

По-високите цени обикновено означават и по-висока квалификация на хигиенистите, по-голям набор от услуги и по-добро почистване с модерна професионална техника. Нереално ниски цени предлагат фирмите, които тепърва искат да завоюват своето място на пазара. Те са запазена марка и за компаниите, предлагащи незадоволителен набор от дейности, които трябва да пласират.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone