mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Как да изберем една сред многото фирми за почистване?

Ако живеете в голям град като София, сигурно трудно ще изберете една от големия брой фирми за професионално почистване. Ориентирайте се с помощта на отзивите за отделните хигиенизиращи екипи. Друго условие е предлаганите услуги трябва да бъдат на ниво, и по възможност с изгодна цена. Вечният недостиг на финансови средства ни принуждава да търсим качество на възможно най-ниска ниска.

Никога не е късно да се запознаете с няколко полезни съвета, които ще ви помогнат при избор на подходяща почистваща фирма. Прехвърлете реално всички плюсове и минуси на подобна поръчка. Вероятно се притеснявате напълно непознати хора да се разхождат из всяка стая на дома ви, със свободен достъп до цялото ви имущество. Освен това, методите на работа и крайните резултати може да ви разочароват и да съжалявате за инвестицията.

Самостоятелно работещ хигиенист или фирма

Ако ви е нужна постоянна помощ при почистване на дома ви, можете да наемете жена, която почиства почасово или да се абонирате за услугите на фирма. Самостоятелно работещият хигиенист сигурно ще ви струва по-малко, но ще трябва лично да осигурите всички средства за почистване – машини, четки, парцали и препарати. Трябва да сте напълно сигурни и в почтеността му.

Фирмите за почистване предлагат качество, каквото обикновените чистачки не могат да ви предоставят. Те разполагат с модерно марково оборудване, способно да се справи с всяко замърсяване върху килими, подови настилки, мека мебел, матраци, кухненски уреди, санитарни възли, стени и тавани. Те никога няма да поискат отлагане и промяна на графика, докато чистачката, на която сте се доверили, вероятно ще го направи повече от веднъж.

Потърсете препоръки

Лесният начин да намерите идеалната почистваща фирма – едновременно престижна и евтина, е препоръката от познат. Просто разпитайте хората от обкръжението си – ще се изненадате колко много от тях са използвали професионални почистващи услуги поне веднъж. Вашите познати със сигурност ще ви посочат какво им е харесало в маниера на дадена компания или какво ги е отблъснало.

Вече имате база за да оформите добре въпросите си, когато стигнете до прозвъняване на всички набелязани компании. Кои са предпочитаните фирми се открива изключително лесно – прегледайте социалните мрежи и подходящите форуми. Хората рядко са щедри на похвали, но не пропускат възможност да изкажат разочарованието си от зле свършената работа на някой „професионалист”. Това е много полезно за вас – така ще имате възможност да изберете най-добрата фирма.

Информирайте се какво предлагат различните компании

Фирмите за почистване не предлагат еднакъв набор с услуги. Някои са концентрирани върху малко на брой дейности, докато други са специализирани във всяка дейност, която им поръчате. Големите и по-стари компании, които са разработили перфектен списък от дейности, по подразбиране са по-добрият избор. Те разполагат с многоброен персонал и с най-добрата за момента почистваща апаратура.

Ще се изненадате, когато установите, че често и цените им са по-атрактивни. Така е, тъй като те разполагат с многочислена клиентела, а не разчитат на спорадични поръчки, за да платят текущите разходи и заплатите на наетите хигиенисти. “Рефлекс М“ е сравнително нова почистваща фирма, но вече е синоним на отлична работа и изгодни цени. Тя разполага с достатъчно многочислен екип, за да откликне на всяка поръчка, а оборудването й включва съвременни машини и мощни препарати.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone