mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Какви услуги можем да поискаме от професионалната фирма за почистване?

Наемането на фирма за почистване вече е често срещана практика. Днес средностатистическият потребител може да си позволи професионалната услуга. Дали да се възползваме от нея еднократно или ще се абонираме за редовни посещения на екип хигиенисти, зависи от качеството на извършените процедури.

Какво можем да поискаме от хигиенистите

Престижната почистваща фирма извършва голям брой и различни по вид услуги. Екипът й е обучен и оборудван да се погрижи за чистотата и визията на всеки квадратен сантиметър, компонент и текстура от интериора. Затова и тези фирми се ангажират за домашни адреси, но и за чистене на административни, бизнес центрове и много други представителни обществени сгради.

В следващите редове можете да се запознаете с професионалните процедури, които всяка фирма трябва да може да извършва с отличен резултат. Тези основни дейности представляват нещо като портфолио. Некомпетентност по някоя от списъкът с операции или липсата на достатъчно модерно оборудване е фатална. Такива пропуски рязко понижават конкурентоспособността на фирмата.

Изпиране

Ако си представяте професионалните хигиенисти с мръсни униформи, метли, прахосмукачки и парцали, определено не познавате тяхната работа. Почистващите фирми разполагат с най-скъпата и актуална специализирана техника на пазара. Мощните изпиращи машини ще се погрижат за вашите килими, мокети, мека мебел и матраци за по-малко от час, и то изключително качествено.

Дълбочинното машинно пране на меки тъкани е неотменна част от професионалния репертоар на всяка почистваща фирма. Тези, които все още не предлагат подобна услуга, трудно биха се задържали в тази специфична сфера. Всеки частен дом собствениците на бизнес обекти имат нужда от професионално изпиране на меките подови настилки, тапицериите на дивани и фотьойлите.Собствениците на бизнес обекти обаче буквално не могат да поддържат статуса си без тази услуга.

Почистване и полиране на твърди подови настилки

Подовете от скъпи естествени, а и изкуствени материали като дърво, мрамор, мозайка, гранитогрес са много по-трудни за чистване, отколкото предполагате. Вгледайте се внимателно в тези специфични покрития, независимо дали се намират в частни домове или обществени сгради. Веднага ще откриете основните им проблеми – те се захабяват бързо, понякога се покриват с ръжда и лесно губят блясъка си.

Описаните белези се проявяват и при съвсем редовно почистване. Истината е, че такива луксозни облицовки нямат нужда от традиционните методи на обезпрашаване и измиване.Те могат да причинят само занемаряването им, което се отразява върху цялостната визия на интериора. Осъзнали този факт, нетърпеливо и с огромно желание се обръщаме към фирмите за почистване с най-утвърдено име на пазара. Те използват специални машини за дълбоко изчистване и полиране на подовете от естествени материали, в това число и дърво.

Прахосмукачката и мопът почистват само повърхностно, което означава разнасяне на замърсяванията по цялата повърхност. Въртящите се твърди четки на модерните уреди обаче са способни да премахнат дори най-старите и дълбоки замърсявания. Полирането с пасти е задължителен етап, благодарение на който каменните подове се запечатват и предпазват от дълбоко замърсяване.

Измиване и изпиране на щори и завеси

Голяма част от собствениците на жилища вече се възползват от възможността да почистват професионално металните щори, както и завесите от плат, дантела, кадифе. Частните домове все още се решават да поръчат услугата само при сезонно чистене, основно почистване след ремонт или при нанасяне в ново жилище.

Поддръжката на завеси и щори обаче е една от основните причини огромен процент административни и бизнес сгради, хотелски комплекси и търговски центрове да купят абонаментна оферта. Услугата се изпълнява по предварително изготвен график веднъж месечно или на всеки два месеца. Обикновено фактът, че част от цялостна абонаментна програма, ни най-малко не понижава ефективността й.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone