mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Какво ще получим ако наемем професионална компания за пране на килими, вместо да го правим сами?

Опитвайки поне веднъж в живота си да изперем килима в хола или дневната, който е изключително силно замърсен, ще разберем от първо лице, че задачата е прекалено трудоемка и сложна, за да може да я изпълни непрофесионалист с домашни методи и средства. Какво ще получим ако, вместо да се мъчим сами, наемем професионална фирма за пране на килими? Настоящият материал ще ви посочи 3 ключови предимства.

1. Удобство

Комфортът, който изпитваме в своето ежедневие, е показател за прогреса, постигнат от човечеството. Колкото по-удобно се чувстваме през деня, седмицата, месеца, годината, толкова по-високо стоим в обществената йерархия. Когато се касае за изпиране на подовите постелки, този показател за класа дори не е напълно валиден. Днес средностатистическият жител на страната ни може да си позволи да наеме специализирана фирма.

Удобството, на което ще се насладите е безспорно. Докато друг изпълнява неприятната и свързана с екстремно физическо натоварване задача, вие можете да си почивате, да отидете на разходка, а още по-добре да си останете у дома и да гледате как го правят професионалистите. Изпълнявайки ролята на наблюдател, ще се убедите, че сами не бихте постигнали същия резултат.

2. Бързина

Бързината, с която една професионална компания ще осъществи операцията по пране на килими е недостижима с домашните методи и почистващи препарати. На вас ще ви отнеме часове, за да обработите всеки участък от килима с четка и подходящ препарат. Не се заблуждавайте, че петната от храна и вино ще бъдат премахнати. Не и без да вземат със себе си част от нишките на скъпата настилка.

Почистващите фирми използват за целта професионални перящи машини, които за кратко време перат в дълбочина големи по площ участъци. Не само това! Професионалната техника не оставя килимите мокри, а изсмуква впръсканата в тях вода и препарат, заедно с мръсотията, оставяйки ги в почти сухо състояние.

Вие можете да изперете мръсните си килими само през лятото, като задължително след това ги изнесете на слънце, за да изсъхнат. Фирмите изпълняват тази процедура през всеки сезон, включително на място, когато е невъзможно или клиентът не желае килимът да бъде местен извън помещението, в което се намира.

3. Качество

Нека не се заблуждаваме! Да изпереш качествено един изключително мръсен килим, така че да останеш напълно доволен от резултата, е абсолютно невъзможно. Невъзможно е също задоволителни резултати да се постигнат, ако постелката се изпере на автомивка. Автомивките предлагат тази услуга, без да имат дори бегла представа какви поражения нанася горещата пара от пароструйката върху естествените и синтетичните нишки, от които са изтъкани килимите.

Всяка добра професионална компания, извършваща пране на килими изпраща на адрес само добре обучен персонал, познаващ тънкостите на операцията. Имаме предвид, че експертите, изпълняващи процедурата не просто знаят как да оперират с професионалната техника, но и умеят да изберат правилния подход в различните случаи.

Професионалистът, изпратен от почистващата фирма притежава нужните познания и опит. За разлика от нас, обикновените хора, той може бързо да определи с кой химикал и метод е удачно да се обработи дадена материя, така че петното от вино или доматен сос да бъде напълно премахнато, без на мястото му да се появи дупка или избеляло петно.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone