mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Какво можем да очакваме срещу стандартната за основно почистване на дома цена?

Да поръчаме професионално почистване у дома е по-разумното решение, дори и когато разполагаме с необходимото време, за да го извършим самостоятелно. Една от причините е, че почистващите фирми предлагат пакети за цялостно чистене буквално за всяко кътче от стаите и помещенията, които често пренебрегваме – било поради липса на време, било поради изчерпано търпение. Екипът хигиенисти почиства до блясък често пренебрегваните места в интериора, със завидно умение и съвременно оборудване.

Модерното техническо оборудване е следващата причина, която превръща професионалната хигиенизация на дома в изключително изгодна сделка. Днес, цялостното чистене е възможно да се извърши само с един-два уреда. Какви процеси са включени в него, какво имате право да получите срещу обичайната за основно почистване на дома цена, и в какъв диапазон ще я срещнете?

От тавана до пода

Професионалното основно почистване на жилище се предлага като услуга в няколко варианта. Препоръчителен е пакет, който предлага обстойна вътрешна и външна хигиенизация на мебели, електроуреди и прозорци, пране на тапицерии и меки настилки. Така действително се осигурява чистота и свежест в помещенията.

Процедурата започва от интериорните пространства, като се отделя достатъчно внимание на всяко от тях. Дневната получава качествена грижа с изпиране или измиване на тапицерия и меки настилки, които заедно със завеси/щори обработват първи. След това се почистват мебели, заедно с маси и столове, прозорците с дограма, первази, уплътнения и комарници, терасите.

Мебелите, електроуреди, осветителни тела с абажур се обезпрашават и изчистват отвън и отвътре, като не се пропускат телевизори, ТВ шкафове, уредби и всеки др. тип техника. Специално внимание се отделя на непочиствани отдавна места с паяжини и плътни налепи от прах, ел.ключове и врати (каса, панти). Стените се почистват с препарат в зависимост от материала им.

Спалнята е помещение с особена роля. Освен изпиране и дезинфектиране на матрак, тапицирана мебел, меки и твърди настилки, ние се заемаме с основно хигиенизиране на гардероба и всички ниши, шкафове и дрешници.

Кухнята най-много се нуждае от професионална грижа, поне веднъж годишно. Електроуредите – микровълнова, тостери, готварска печка с котлони, пералня, се измиват вътрешно и външно с помощта на качествени препарати. Работните плотове получават нужното внимание, както и подовите настилки. Кухненският гръб и облицовките често се нуждаят от щателно чистене, тъй като са изложени на постоянно нагряване, изпарения и пръски.

Санитарният фаянс в банята се дезинфектира щателно, с тоалетната чиния, подовите и стенни облицовки, вана, душ кабина и душ батерия, мивка, смесители и меки връзки. Емайлът им трябва да се почиства качествено, както и фугите. Пукнатините се превръщат в склад за замърсявания, гъбички и други микробни микроорганизми.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone