mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на апартаменти в София с модерна мултифункционална машина

Професионалната услуга за почистване на апартаменти в София е поръчвана много по-често, отколкото преди десетина години. Почистващите фирми предлагат премахване на петна, прах и строителни смеси от всякакъв тип материал двойно по-качествено и бързо, обръщайки специално внимание на съхранението му.

Рефлекс М е пример за доказана столична компания със свръхмодерно машинно оборудване и измиващи/полиращи разтвори. Те осигуряват не само хигиенична, но предимно здравословна среда у дома ви. Стойността на услугата се определя според площта на почистваната квадратура или брой компоненти. Крайната цена е в пъти по-евтина от самостоятелното оборудване, голяма част от което няма да срещнете в магазинните каталози.

Поръчвайки професионална обработка на повърхностите в дома си, вие спестявате средства от скъпи и недостатъчно ефективни препарати, от измиващи, прахосмукиращи, перящи и полиращи уреди, чиято покупка е излишна за рамките на едно домакинство. Вместо това, получавате идеална чистота, блясък и свеж аромат на всеки квадратен метър площ.

Мултифункционална система Rainbow за по-крепко здраве

Кой е първият образ, изникващ в съзнанието ви при споменаване на думата “чистене“? Вода, нали?. Тя притежава невероятно мощна сила, способна да отмие всички излишни замърсяващи частици, петна и микроорганизми, натрупани вследствие на все по-интензивният градски трафик, храни и напитки, грим, рисувателни пособия или химични препарати. Горещата пара, интензивно течащата вода и особено водната струя под налягане, са способни да сътворят истински чудеса.

Създателите на почистващата система Rainbow се вдъхновяват именно от природните елементи, за да създадат продукт без аналог в областта. Първият неин представител се появява преди повече от 80 години като обикновена прахосмукачка. Името и множеството функции се появяват в завършен вариант през 1955 г.

Революционният филтър HEPA, разработен през 1940 г., създава непозната до момента тенденция в почистващите методи – “сортиране” на чистият въздух от прах, бактерии, вируси, алергени, плесенни спори, отпадъци на микроорганизми и всички видове замърсяващи частици. С добавянето на воден филтър, който замества торбичката, тези отпадъчни вещества остават във водата. Така е създадена идеалната двойно филтрираща система за свеж и чист въздух, а обезпрашаването става здравословно.

Нововъведението е революционно за годините около и след Втората Световна война, а и все още няма по-мощна алтернатива. Прахосмукачката постепенно се е превърнала в многокомпонентна почистваща машина, която създава истински фурор. Това е така, защото тя въздейства не просто освежаващо, а лечебно.

Конструкция и приставки

Мократа прахосмукачка се отличава с компактна конструкция, мощен безчетков двигател Hurricane, предно LED осветление и невероятно разнообразие от приставки. Тя осигурява:

 • Микрофибърен накрайник тип “моп” за прах и течности
 • Измиваща приставка с гумен накрайник за твърда настилка
 • Eлектрическа тупалка с четка за обезпрашаване на мека мебел, матраци и меки настилки
 • Приставка за прахосмукиране за ъгли
 • Компресор за труднодостъпни зони
 • Четка за подове, стени и тавани
 • Найлонови пликове за отстраняване на праха от меки и плюшени принадлежности
 • Приставка за изпиране на дамаска и меки настилки
 • Роторен накрайник за дълбоко изпиране на дебели килими и мокети, с опция подсушаване
 • Истинска находка, справяща се отлично както с еднократно, така и с основно, и следремонтно чистене на апартамент, машината се заема с всеки сантиметър от дома ви и го оставя блестящо чист и ароматизиран. Вакуумният екстрактор позволява резултатна обработка на място за всяка мека подова настилка и мебел. Влагата вече никога няма да нанася поражения в дома ви!

  Услугите, от които ще се възползвате

  Почистващата фирма предлага комплекс процедури върху всяка повърхност от апартамент. Към тях спадат твърди и меки подови настилки, мебели от дърво и мека мебел, матраци, санитарен фаянс, тоалетни чинии, прозоречни стъклопакети, дограма, витрини и фасади, силно замърсени електроуреди, офис техника, огледала, осветителни тела, абсорбатори и климатици, както и всички труднодостъпни зони, включително каси, брави, електрически ключове и ъгли на тавана. Поръчка може да се заяви както за определена зона, така и за цялото пространство на дома/офиса ви.

  Комплексната услуга включва обезпрашаване, измиване, изпиране, дезинфектиране и поддръжка на специфично покритие – полиране, “запечатване“ или шлайфане. Повърхностите се обработват ръчно и машинно, в зависимост от материалите, а хигиенистите притежават достатъчно рутина за светкавично обработване на изключително обширни площи.

  Почистването с апаратура ускорява процедурата. Използването на най-актуалните устройства на пазара предлага още едно невероятно предимство – чистене на всички зони в апартамент с помощта на един-единствен уред. Описаната система Rainbow е едно от най-функционалните решения за целта. Заявката на еднократно, основно или абонаментно почистване е възможно по всяко време на деня! То е най-разумната идея за постоянна свежест и здравословна среда в апартамент.

  Имате нужда от съдействие?

  Имате въпроси на които не намирате отговор?

  Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

  phone