mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на апартаменти – рутинна ежеседмична услуга

Услугата за почистване на апартаменти вече е също толкова търсена, както и всички останали процедури от почистваща фирма. Поръчвайки я, получавате идеална чистота без нито прашинка, свежест и приятен аромат – сериозни причини да се прибирате с усмивка и добро настроение. Тя е модерното решение за хигиена, изобретена за спестяване на ценно време и улеснение на потребителя.

Благодарение на професионалната хигиенизация, от дома ви ще изчезнат ненужните концентрирани разтвори за чистене и обемните електроуреди, които са сред сериозните концентратори на прах. Ще си спестите и закупуване на нови. Те няма да са ви нужни никога повече, ако ги заместите с първокласна комплексна услуга. Има няколко задължителни условия, които всяка избрана фирма е длъжна да осигури, вмествайки стойността им в общата сума.

Какво е длъжна да ви предостави почистващата фирма

Посещение в удобен за вас график, модерна и ефективна техника, препарати за разнообразен тип повърхности, коректност – четири условия, без които вложението е нецелесъобразно. Уточняването на деликатни подробности, като присъствие на домашни любимци, малки деца, или болни възрастни хора, също е част от предварителният разговор с екипът, който ще почиства апартаментът ви.

Домът е най-интимното кътче за всеки човек. Непознатите за вас хора, които допускате във всяко помещение от него, трябва да предложат максимална степен на коректност и почтеност. Това е отговорност, предоставяна от мениджърският екип на всяка почистваща фирма. Разгледайте и детайлите на практическата услуга, които са основната причина за популярността й:

Обезпрашаване и измиване

Хигиенизацията на всяка повърхност е свързана първо с премахване на излишната прах и измиване на съответната повърхност с вода и разтвор, наситен с подходящи химични съединения. Специалистите по чистота са наясно с особеностите на двата процеса и разполагат с различни серии мощни препарати за всяка повърхност, каквито трудно се откриват в търговската мрежа.

Екипът е идеално обучен как точно се отстранява прахта от различните повърхности, така че да се постигне оптимален резултат и същевременно да се съхрани структурата им. Членовете му ще ви разяснят, че кожената тапицерия се обработва ръчно и обезпрашаването й е основната ежедневна хигиенна процедура, че здравословният климат в дома изисква изпрани в дълбочина меки настилки, тапицерии и матраци, редовно избърсване на дървените, ПДЧ и PVC мебели. Те ще потвърдят, че микрофибърната кърпа действително е най-верният ви помощник в начинанието.

Стъклопакетите на прозорците, декоративните стъклени детайли, завесите и щорите привличат и концентрират прах в не по-малки количества, така че те също са основна част от действията на хигиенистите. От тях ще получите ценни и вероятно непознати до момента съвети за постигане на красива и здравословна среда в дома ви.

Изпирането на килим, мокет и тапицерия

Дълбоко обезпрашената и почистена тъкан е краят на “плуващите“ във въздуха едри прахови частици и акари – основна причина за развитие на алергии и заболявания на дихателните пътища. Дългите и високи влакна на килими мокети предполагат много по-висок риск от присъствие на споменатите проблеми. Дълбочинното изпиране решава всички накуп.

Модерната водна прахосмукачка с всмукваща, перяща и “фризираща” приставка е средството, с което хигиенизиращите фирми постигат перфектни резултати. С тях се обработва и тъканната тапицерия на мека мебел, матраци и завесите от плътен материал.

Те, както и някои модели парочистачки, са истинската причина за високото качество на професионалното чистене. Пране на място или изпиране в работна база – хигиенистите преценяват най-подходящото решение за вас, връщайки безукорно чист и приятно ухаещ плат. Избеляването и изтъркването на тъкани не присъства като риск.

Освежаване, “запечатване”, полиране

Когато поръчвате единично или абонаментно чистене на дома си, трябва да сте сигурни, че избраната фирма извършва и завършителна обработка на специални повърхности (кожа, мрамор, гранит, мозайка, лакирано дърво и др.). В портфолиото й трябва да е споменато извършването на дейности като запечатване, импрегниране и полиране на такъв тип настилки с професионална машина, вакса, крем или натурално масло. В противен случай, почистването е непълно и застрашава експлоатационният живот на настилката.

Мраморът се нуждае от “запечатка” и полиране, но кожената тапицерия и дървесината – също. Различията между всяка от споменатите повърхности са показател, колко широка гама почистващи продукти и модерно оборудване са необходими за успешното им извършване.

Мраморният под се шлайфа с абразивен диск, докато порестата и деликатна материя на кожата се уврежда от всяка друга повърхност, освен микрофибър. Луксозните фирми предлагат и освежаващи процедури – сухо изпиране на подови настилки, моментно почистване на декорации от плат и плюш, както и ароматизиране.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone