mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на аквариум

На Рефлекс М можете да разчитате и за почистване на аквариум. Аквариумът придава неповторима атмосфера във всяко помещение, независимо дали е дом, заведение, офис, обществена сграда или хотел. Впечатлението обаче няма да е същото, ако е мръсен, с помътняла вода и позеленели стени.

Освен лошия изглед, замърсяването влияе зле и на обитателите на замърсената среда – декоративните рибки. В мръсната вода, поради развитието на гнилостни процеси и липса на кислород, рибките залиняват, губят блясъка си и дори умират. Фактор с особена важност не само за визията на вашия дом, но и по отношение на хуманността.

Какво включва процедурата?

В натовареното ежедневие няма как да отделим време и за почистване на този компонент. Затова ви предлагаме професионална услуга, изпълнена отново по най-добрия начин. Остатъците от храна, екскременти от рибите, както и гниещите растения са най-чести замърсители в конкретните съоръжения. Те се отлагат по дъното, като тиня. Водата се замърсява, независимо дали е забележимо за нас, или не.

Затова е необходимо веднъж седмично аквариумът да бъде почистен, като се премахне тинята, а с нея и част от водата, която се заменя с чиста, дехлорирана и третирана с необходимите препарати. По време на подмяната се почиства и вътрешният филтър. При редовно почистване, няма да е необходима цялостна подмяна на течността дори за година.

Освен изчистване на дъното, се подрязват и водораслите. Поне веднъж на два месеца, се премахват полепналите водорасли от вътрешната страна на стъклените стени. Стените се полират отвън. Независимо от литража и степента на замърсяване на вашия аквариум, не се колебайте! Свържете се с нашите специалисти, и те ще ви погнат да съхраните неповторимата атмосфера.

Защо трябва да поддържаме чистота на това място?

Качественото и редовно почистване на аквариум е задължително. Всяко обособено за отглеждане на домашни любимци място, трябва да предлага оптималната среда, която да бъде здравословна не само за представителите на животинския свят, но и за техните стопани. Вероятно не знаете, но наличието на друг биологичен вид във вашия дом ви принуждава да съжителствате с безброй микроорганизми, болшинството от които са опасни за човешкото здраве.

Рибките са невероятно лесен за оглеждане представител на фауната – не вдигат шум, не се нуждаят от ежедневна разходка, хранят се малко и не замърсяват цялото жилище. Те са най-подходящи за градските обитатели, които искат да имат домашен любимец, който да се чувства чудесно в малкия апартамент, сгушен в сивата градска джунгла.

Декоративните рибки обаче, като всички живи същества замърсяват средата, която обитават. Тяхната отделителна система функционира не по-зле от тази на останалите биологични видове, което означава, че постоянното им местообиталище също подлежи на редовна и качествена хигиенизация.

Ако постоянно отлагате почистването на аквариума, това ще доведе до заболяване и смърт на красивите водни обитатели. Декоративните рибки имат склонност към развитие на гъбични инфекции, а те са чест причинител на смърт при този биологичен вид. За да избегнете разпространение на заразата и главно, за да поддържате рибките здрави, е важно да поддържате естествената им среда чиста и да я третирате с подходящите химикали.

Без редовно почистване, водата, в която плуват вашите малки приятели ще се превърне от ключова за живота среда в място, застрашаващо техния живот. Кислородът бързо се изчерпва вследствие заблатяването, а неговата липса ще доведе до бърза и сигурна смърт на декоративните ви рибки.

Защо трябва да се доверите на нас – професионалистите?

Когато става дума за почистването на малките аква-съоръжения, ние сме много по-подготвени от вас. Разполагаме както с време, така и с подходящото за целта професионално оборудване. Ние няма да изпълним задачата прибързано и небрежно, както вероятно бихте го направили вие, притиснати от многобройните ежедневни задачи.

Към всяко операция подхождаме с отговорност и професионализъм. Екипът, занимаващ се с конкретната дейност знае какво трябва да прави и ще изпълни перфектно всяка стъпка от процедурата. Професионалната ни услуга, е разработена специално за натоварените ни клиенти. Тя е достъпна не само за собствениците на големи търговски и бизнес сгради, но и за частни клиенти от всички социални прослойки.

Цените ни са съобразени с възможностите на всички наши клиенти, така че да се избегне отлагането на тази толкова важна дейност. При нас можете да заявите абонаментно почистване, което да се извършва по удобен за вас график. Ежеседмичното посещение на нашия екип ви гарантира чудесно изглеждащ аквариум, здрави водни обитатели и повече свободно време за вас, в което да им се любувате.

Професионалната ни услуга не ви отнема средства, а ви помага да спестите такива. Благодарение на нас, вие ще опазите живота на вероятно редките и скъпи водни обитатели. Допълнително ще можете да ограничите цялостната подмяна на водата до един или два пъти годишно. Скъпото специализирано аквариумно оборудване също ще удължи своя работен живот, което е още една причина да инвестирате средства в професионално почистване на скъпия си аквариум.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone