mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на офиси и домове – какво ни носи абонаментната услуга

Професионално почистване на офиси и домове поръчваме най-често при липса на време, подходящо техническо оборудване, измиващи и дезинфектиращи концентрати. Факторът качество е не по-маловажен и е другата основна причина за обръщане на поглед към квалифицираните екипи от хигиенисти, които осигуряват не само високо ниво на дезинфекция, но и оптимална визуална естетика за всяко пространство.

Бизнес и административните институции с многобройни офис пространства са привлечени от професионалното почистване, именно поради лесната и ефективна възможност да поддържат ежедневен комфорт, представителна визия и ароматна обстановка на интериорните си зони. Офисите представят бизнес лице пред партньори, клиенти и конкуренти. Безупречният им и свеж вид е не просто условие, но и задължение за успех във всяка сфера, чиито офис помещения се отличават с интензивна ежедневна посещаемост.

Абонаментно почистване – предимства

Абонаментът за почистващи услуги е шанс за по-бързо, лесно и оптимално качествено поддържане на битови и работни пространства. Услугата е еднакво поръчвана за жилищни и офисни площи, но в работните пространства се забелязва закономерност от повече потребители. Тя осигурява периодично почистване на определени зони в жилищният и офис интериор, което поддържа хигиената, комфортните и безопасни условия на труд, и естетиката в интериорното обзавеждане.

Предимствата – многобройни и комплексни, включват не само факторът качество, но и съчетава в едно леснота и ефективност при практическото отстраняване на замърсявания и освежаване. Те са резултат от високофункционалните машини, които са част от техническото оборудване на всеки екип хигиенисти. Почистващите уреди често съчетават няколко функции, изпълнявани чрез отделни накрайници, адаптирани към видът и конструкцията на настилката.

Така, обработката на твърди настилки спестява огромен процент физически усилия, а изпирането на меки настилки е придружено от почти пълно подсушаване, чрез изсмукване на водата от екстракторен накрайник. Праховите частици пък се срещат с помитащата сила на прахосмучещите накрайници, които отстраняват едри и дребни прахови частици и акари, дори и от килими и мокети с дълги нишки.

Преимуществата на професионалната техника за чистене са неизмерими. Всеки етап от процедурите приключва с резултат подобрена хигиена. Дълбочинното пране на килим, мокет и тапицерия например унищожава напълно всички бактериологични агенти, включително и най-дребните микроорганизми, оставяйки ароматна повърхност с освежени цветове. Правилният накрайник е различен при тапицерия, килим и мокет, като обхваща сърцевината на конструкцията и всяко влакно от тъканите.

Етапи на услугата и предимствата на цената

Абонаментното чистене не е основно. То включва определени базови зони, които се различават при жилищен и работен интериор. Обезпрашаването и мокрото чистене на подова настилка (мека или твърда) са основни процедури, които се случват ежедневно. Оттук се разграничават няколко особености. При жилищен интериор фирмата предлага:

  • Хигиенизация на баня и санитарен възел;
  • Време за кухнята– отстраняване на прах, измиване с препарат на подови, стенни настилки и работни плотове, специално внимание към кухненските електроуреди. Процедурата включва обезмасляване, дезнифектиране и цялостна поддръжка;
  • Време за терасата;

Офис пространствата са с различна интериорна конструкция. От абонаментната услуга те получават:

  • Обработка на няколко помещения – работни офисни зони, канцеларии, кабинети, заседателни зали, фоайе, складове, сервизни и асансьорни помещения;
  • Чистене и полиране на мебели и офис техника;
  • Изхвърляне на смет;
  • Измиване на прозорци, витрини, външни фасади;
  • Грижа за кухненски бокс и санитарни възли;
  • Зареждане с консумативи в санитарни възли;
  • Освежаване и ароматизиране;

Услугата е на изключително достъпни цени. Целогодишна бързина, лекота и удобство можете да си осигурите, без да жертвате голяма част от бюджета си, като същевременно повишите нивото на хигиена. Изберете по-модерният и ефективен начин за чистота!

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone