mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

На какви цени можем да си осигурим почистване по домовете в София

Професионално почистване на дома е прекрасна услуга за поддръжка на интериорни пространства. Динамичният живот в столицата създава предпосатвки за по-често поръчване на услугата от много по-широк кръг потребители. Противно на очакванията на някои хора, които не са се възползвали от нея, стандартните почистване по домовете София цени са достъпни не само за корпоративни клиенти и държавни учреждения, но и за апартаменти.

Всеки дом – апартамент или еднофамилна къща, се нуждае от специализирана хигиенна грижа поне два пъти годишно. Професионалните фирми предлагат множество гъвкави варианти, за да осигурят качествена услуга в подходящ за всеки график и тип на замърсяване.

Местата в дома с най-голяма нужда от професионална грижа

Домашното почистване се отличава с няколко основни процедури, които се прилагат върху всяка мека и твърда настилка и мебел – с изклщчителна прецизност при специфичните настилки, като мрамор и мозайка. При тях тя изпълнява както естетична, така и защитна функция, която е много важна за поддържане на тези уникални настилки.

Полиране и кристализиране на мраморни и мозаечни подове/стени е невъзможно без машинно оборудване, което втрива в повърхността специални импрегниращи емулсии. Възстановяването на тези настилки също е професионална процедура, която се извършва чрез шлайфане от машина с накрайник от диамантени частици. Цената на почистващите услуги се определя на квадратни метри площ, в зависимост от материалът и степента на замърсяване.

Пране на тапицерия, килим и мокет

Друг тип почистване, често изключително необходимо в професионалният си вариант, е изпиране на тапицерия, матраци, килими и мокети. През студените зимни месеци прането е възможно само чрез изпиране “на място“ със специален уред, за да се получи добър резултат.

За пране на тапицерии на мека мебел, матракци и завеси/щори, професионалният екип хигиенисти извършва дълбочинно пране и подсушаване, с помощта на съвременна мултифункционална техника. Тъканите – най-големият концентратор на прах, остават идеално чисти, свежи и 90% сухи, което предотвратява неприятният мирис и задържането на влага в стаята.

Цените за качествена дейност, при модулни дивани и гарнитури, и е в диапазонът около 30-80 лв. за модулна мека мебел, която при някои материали се почиства само ръчно. Стойността за измиване на твърда подова настилка е между 1-2 лв. кв.м. за измиване, и 2-3 лв. за полиране.

Пакети – почистване на апартамент, къща, вила

Всеки почистващ процес може да се поръча като самостоятелна услуга и като част от пакет. Професионалната фирма осигурява пакети за абонаментно, основно и следремонтно почистване, благодарение на които домът ви може целогодишно да изглежда като илюстрация от списание.

Квадратурата на пространството и степента на замърсяването са сред основните фактори за стойността на пакетите услуги. Минималната цена на всеки от тях зависи и от ценовата тарифа на фирмата, но обикновено се вмества в диапазонът 70-250 лв.. Отстъпките също са част от политиката на всяка фирма.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone