mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Предимства на фирмите за почистване, които и най-опитната домакиня не е в състояние да конкурира

Фирма за професионално почистване обикновено се наема при извършване на процедури, които са невъзможни без прилагане на специализирана техника и мощни почистващи препарати. Потребителите не винаги разполагат с достатъчно средства за закупуването им, а понякога нужните съоръжения и разтвори не се откриват в търговската мрежа.

Рефлекс М предлага богата гама почистващи услуги за домове, офиси и обществени сгради, сред които потребителите откриват необходимата им процедура. Всички те се извършват с безупречно качество и оставят чиста и напълно съхранена настилка, повърхност или тапицерия.

Защо да наемем фирма

Извън техническото оборудване, специализираният екип притежава висококвалифицирани познания, опит и набор от специални технически похвати в почистването. Различните материали и текстури проявяват разнообразни нужди, които варират при обикновеното чистене и при силно замърсени и занемарени площи.

Професионалните хигиенисти ги познават отлично, както и най-подходящите разтвори за поддръжката им. В какви ситуации намесата им е наложителна, и в кои процедури заклетата домакиня все още е недостатъчно компетентна, и открива голяма конкуренция в лицето на почистващите фирми?

Почистване след ремонт

Строителните смеси, лепила и бои са продукти с устойчива формула, предназначени за дългогодишна експлоатация. Структурните им качества, които са предимства в градежите, се превръщат в истинска мъка, когато се налага отстраняването им от облицовъчни материали, меки настилки, платове, стъклопакети и дограми.

Парадоксално, почистването им от плат с перилен препарат се случва неколкократно по-лесно, в сравнение с отделянето на залепнали смеси в същата концентрация от керамични плочи, ламинирани плоскости, алуминиева и PVC дограма, и други твърди облицовки. Почистващата фирма възвръща чистия вида и блясък на настилките, използвайки почистващи разтвори и техника, които обикновеният потребител не се престрашава да закупи, а реално и трудно може да си достави в достатъчен качествен вариант.

Защо класическата домакиня ни завижда

Модерният интериор превърна универсалните разтвори “за отстраняване на петна от всеки тип повърхност” в демоде. Домакините знаят това и се ориентират към търговската мрежа, закупувайки химични формули с конкретно предназначение, с добавени антистатични, омекотяващи и съхраняващи съответната повърхност вещества. Съвременните производители предлагат подходяща формула за всяко покритие и текстура, в подробно обозначено съотношение върху етикета.

Доброто домакиня е ненадмината в избор на съотношение цена:качество, при закупуване на почистващи препарати. Невинаги обаче тя е достатъчно осведомена за някои подробности в техническата част от почистването. Ръчната обработка на здраво залепнали строителни материали често е неефективна, независимо от устойчивата концентрирана формула. Те трябва да бъдат разтворени преди отстраняването им, а този процес се извършва единствено със специализирани почистващи уреди.

Всеки потребител е в състояние да си закупи парочистачка и е наясно, че горещата пара няма да спаси настилките и стъклата от надраскване, ако абразивните строителни смеси се изтъркват, особено с четка или груба текстилна материя. Понякога обаче, дори и техниката е безсилна пред свързващото вещество в тези смеси и пред монтажните лепенки. Тогава разтварянето им се случва с по-мощни препарати, недостатъчно разпространени в търговската верига.

Домакинята трябва да разполага с екстракторна машина, която подсушава настилките след измиване. Задържането на влага в тапицерия или в пространството под подова облицовка е гаранция за бъдеща поява на мухъл, който се разпространява навсякъде. Затова, почистващата фирма е предпочитаното решение в такива случаи.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone