mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Професионална помощ за почистване на дома – лукс или елементарна необходимост?

Редовното почистване на дома е жизнена необходимост. Чистата и свежа обстановка се отразява както на физическото ни, така и на емоционалното ни здраве. Да чистят редовно, а и достатъчно качествено обаче изненадващо се оказва трудност за повечето български домакини. По правило, поддържането за чистотата и уютът вкъщи е поверена на тях.

Дългият работен ден буквално “изцежда” силите на работещите жени. Те просто не разполагат с време и капацитет, за да поддържат идеална чистота в жилището си. Прибирайки се уморени, те трябва да приготвят вечерята за семейството, да обърнат внимание на децата си, и наред с всичко това – да си отпочинат.

Жените, които са погълнати от ежедневните грижи по малките си деца също трудно успяват да се справят с почистването. Палавите малчугани цапат и разхвърлят почти постоянно с целодневните си игри. В същото време именно те се нуждаят от перфектно чиста и уютна среда – наслоената прах, замърсявания и особено зловредният мухъл може буквално да са фатални за здравето им.

Съвременната домакиня има гореща необходимост от помощник в почистването. Вариантите са да се наеме жена, която да посещава дома или да се разчита на почистваща фирма. Вторият избор е по-разумен, понеже фирмените хигиенисти извършват услуги с доказано перфектно качество. Всъщност, те са и много по-изгодни, а освен това фирмите често правят абонаментни оферти с отстъпки и бонуси. ”Рефлекс М“ печели многобройните си клиенти именно с тези жестове, освен перфектното качество.

Защо професионалното почистване не е лукс

Да наемеш професионален помощник за почистване вече не се възприема като излишен лукс от никой. Във времена, когато жените градят кариера и често издържат цялото семейство, услугата е реална необходимост. Те просто нямат физически капацитет да поддържат дома си във визия като от списание.

Митовете за прекалено високите цени на професионалното почистване също са отживелица. Напротив – абонаментно почистване на жилища е съвсем поносимо за бюджета на средното българско домакинство, живеещо и работещо в големия град. Заплатата на един квалифициран служител спокойно може да покрие този разход. Все пак, хигиената на дома е сред основните приоритети на всяко семейство с деца

Разликата между чистотата, която ще постигнем набързо, докато вършим куп други неща, и професионалната ни е огромна. Кога последно почистихте и дезинфектирахте дръжките на вратите, ключовете за осветлението, фурната на печката, плочките в банята и тоалетната чиния? Вероятно не си спомняте, защото отдавна отлагате да го направите? А знаете ли колко опасно е да пренебрегваме хигиената в дома си?

Занемарените помещения излагат на риск не само собственото си здравето, но и това на близките ни. Наемайки професионални хигиенисти, ще живеем в истински здравословна среда, без плесени, акари, бактерии и други вредители. Голямата изненада обаче е, че чистият и спретнат дом от фантазиите ни съвсем лесно може да стане в реалност. Необходима е само подходящата почистваща фирма.

Професионално чистене на дома ни оставя свободно време, което можем да прекараме по много по-приятен начин. Вместо да прекарваме кратките уикенди в търкане, тупане, лъскане и вдишване на препарати, вече можем да си отпочинем, да излезем сред природата или с приятели. Средствата, които спестяваме, не ни правят щастливи. Щастливи ни правят онези моменти, в които сме свободни от всякакви задължения, без да изпитваме угризения от това.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone