mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Професионално изпиране на диван

Диванът е любимо притегателно място за цялото семейство. Може би точно затова, той е и участъкът с най-много петна, които могат да бъдат и доста упорити. Върху дамаската често има следи от кафе, червено вино оставило следи, след последната ви романтична вечеря.

Любимият ви диван вероятно пази първите рисунки на детето ви, когато е открило, колко интересни неща могат да се направят с маркер или химикал. Ако вече обмисляте да смените меката мебел, може би първо трябва да ѝ дадете още един шанс, като ѝ подарите професионално изпиране. В повечето случаи, това би могло да промени напълно външния вид на дивана ви.

Как се случва това?

Фирмата за професионално почистване разполага с мощни машини за дълбоко изпиране. С помощта на екстракцията, те ще почистят меките ви мебели не само повърхностно, но и в дълбочина. Всичко това с правилните препарати, които не просто чистят добре, но и са щадящи към материите и напълно безопасни за децата и домашните ви любимци.

Ако професионалното изпиране се извърши с роторна машина, разлятата напитка и петната, оставени от малкото ви дете или любимец ще бъдат отстранени в дълбочина. Професионалната техника е способна да се справи дори с отдавна залепнала дъвка, върху дамаската. И това не е всичко. С професионално изпиране дамаската може да бъде подхранена, така че да запази добрия си вид за по-дълго време.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone