mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Защо да изберем абонаментно почистване?

Абонаментното почистване е удобен вариант за всякакъв тип обект- офис, бизнес сграда, магазини болница и не на последно място вашия апартамент или къща.

Основното предимство ако използвате абонаментно почистване е това, че не Ви се налага да мислите за времето което трябва да отделяте ежедневно, препаратите и техниката, които трябва постояно да бъдат закупувани, за да извършвате подръжката. Добре е абонамента да се повери на фирма за почистване, при което Ви отпада грижата по контрола на персонала и по качественото изпълнение на услугите. Когато сте поверили на фирма за абонаментно почистване, качеството на изпълнението на договорените дейности се осъществява периодично от наш супервайзор. В този случай вие комуникирате с представител на фирмата, различен от човека, почистващ вашия обект, което прави контрола по ефективен и избягвате неудобството как да съобщите на човека които сте наели по препоръка на ваши приятели, че нещо в почистването не ви харесва.

Периодичността на посещенията при абонаментно почистване се договаря съгласно изсекванията на клиента. Задължително е при този тип услуга периодичността да не е по малка от веднъж седмично. Когато говорим за почистване на офис, или по големи сгради е необходимо да се вземат в предвид броя на работещите и средния брой на посетителите, за да може да се постигне максимален ефект от услугите, включени в абонаментното почистване.

В договора за абонаментно почистване на вашия офис или дом, е добре да се договорят и опишат всички изисквания на клиента, периодичността на посещенията и включените услуги.

Услугата абонаментно почистване, предлагана от фирма РЕФЛЕКС М се извършва от предварително обучен персонал, съгласно нашите стандарти и изисквания за качество.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone