mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване след ремонт в дома

Ремонтът най-накрая е приключил. Вече сте готови с обзавеждането, купили сте дори нови чехли… но, остава най-неприятната част от обновяването на дома ви – а именно основното почистване след майсторите. То обикновено се оказва повече от неприятно задължение.

Точно тук идва на помощ фирмата за професионално почистване, която ще върне чистотата и блясъка на мебелите и покритията в дома ни, покрити от прах и строителни материали – следствие от протеклия ремонт. Как да разпознаем правилната фирма обаче? И на какво трябва да обърнем внимание?

Стъпка 1 Настилките

Професионалната фирма за почистване не просто ще изхвърли боклуците събрани след ремонта. Хората, които наистина знаят какво правят могат да ви спестят подмяната на меките подови настилки, ако по невнимание майсторите са оставили петно на любимия ви килим.

В случай, че са останали трайни следи от боя върху паркета, професионалистите ще ги премахнат без остатък. Опитните хигиенисти могат да преценят в зависимост от материала какъв препарат да използват. По този начин настилката ще бъде преобразена след почистване с професионална екстракторна машина.

Стъпка 2 Прозорците

Прозорците са онзи компонент от обзавеждането, който никой от нас не обича да почиства. Дори съвременните единични дограми с двойни стъклопакети са трудоемка задача. Тяхното основно почистване след ремонт би могло да доведе до изтощение цяла армия от чистачи доброволци. Професионалистите имат техническата подготовка да измият стъклата по най-добрия начин.

Освен основното измиване на прозорците, хората които са специално обучени да почистят вашия дом, могат да ви отърват от петата от латекс и мазилка, останали по дограмата. Те с лекота ще премахнат досадните лепенки от чисто новата дограма, дори ако са стояли върху тях по-дълго време.

Стъпка 3 Банята

Независимо дали ремонтът в банята е бил козметичен или основен, при всички случаи ще имате нужда от сериозна намеса на професионална ръка. Това е единственият начин новата ви баня да придобие вида, който сте си представяли.

Почистване на фуги, петна, лампи, шкафчета и санитарен фаянс. Всичко това, изпълнено с правилните уреди и препарати ще помогне да се внесе истинска свежест и уют в санитарното помещение. Баните, противно на всеобщото мнение не са никак лесни за почистване, особено след ремонт. В тях има толкова много и различни по вид детайли, изискващи индивидуален подход и внимание.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone