mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Лимонът – безценен помощник в почистването

Всеки ден сте изправени пред предизвикателството да поддържате дома си в отличен вид. Дори и да имате професионален помощник вкъщи, жилището трябва да се поддържа, за да може да блести, докато специалистите дойдат на помощ отново.

Следващите няколко съвета ще ви бъдат от помощ, ако искате са се отървете от някои упорити петна и то без да се налага да използвате скъпи препарати. Всичко, което ви е необходимо е … лимон

За да блестят стъклата

Сокът от лимон ще преобрази стъклата ви. С негова помощ може да отстраните дори стари петна. Всичко, което ви е необходимо е мека гъба и сок от лимон. Изстисквате го върху гъбата и почиствате стъклото. След това го полирате с хартиена кърпа. И готово! Резултатът ще ви изненада!

Без повече петна

Дори и старите петна от вино и плодове, могат да изчезнат, отново с помощта на сока от лимон. И тук, разбира се има малки трикове, които ще са ви от полза при много упорити петна. Просто смесете сока от лимон със сол, нанесете получилата се паста, а след това изплакнете. От петното няма да има и следа.

Помощник при почистване на фаянс
Ако се опитате да почистите тоалетната от досадните петна, включете сока от лимон в битката. С негова помощ, следите от ръжда ще са само спомен. Смесете сока на лимон с боракс, нанесете сместта и изплакнете след няколко часа. Това е всичко!

Без досадни миризми
С помощта на разрязан наполовина лимон, може да се отървете от неприятната миризма в хладилника. Жълтият приятел на домакинята, буквалво изсмуква досадните аромати – дори тези от риба, чесън и нафталин. Опитайте!

А ако нямате време да се справите с всички упорити петна, можете да се доверите на нас, защото с Рефлекс М всичко е повече от чисто – свържи се с нас относно своята индивидуална оферта за професионално почистване!

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone