mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Защо е нужно да повикаме фирма за двустранно почистване на прозорци?

Прозорците са визитката на всеки дом, офис, търговски обект, представително помещение. Независимо колко скъпо и модерно е обзавеждането вътре, ако само един прозорец е зле почистен или направо мръсен, покрит с прах и бели варовикови петна от дъждовните капки, визията на помещението се влошава. Измиването, особено когато говорим за двустранно почистване на прозорци е задача с висока сложност, заслужаваща намесата на професионалист.

Кога и защо да потърсим професионална помощ?

Знаем, че пролетта е сезонът, в който трябва да почистим основно всяко кътче от своя дом или работно помещение. Пролетното почистване е важно, но с него далеч не се изчерпват задълженията ни по поддържане на чиста и здравословна среда. Сигурно сте наясно, че пролетта е сезонът, в който вали почти ежедневно. Тоест прозорците ви се цапат от дъжда всеки ден, след като сте ги измили при пролетната офанзива.

Какво трябва да направите, за да поддържате стъклата кристално чисти? Да повикате професионални хигиенисти, които да ги измият отвътре и отвън. Вероятно се питате защо трябва да плащате за нещо, което можете да направите и сами? Защото всъщност не можете да го направите. Не и без да рискувате живота и здравето си. Не и със задоволително качество.

Имайте предвид специфичните особености на съвременната PVC дограма. Не всяко крило на прозореца се отваря, което усложнява задачата по двустранно почистване. За да измиете външната страна на неотварящото се крило, вие трябва да излезете максимално навън, като седнете или стъпите върху перваза на прозореца. Струва ли си да рискувате в случай че домът ви се намира на седмия, десетия, дванадесетия етаж?

Един от безопасните варианти за двустранно почистване на прозорци е използването на специално приспособление (гъба с гумена чистачка)с телескопична дръжка. Не очаквайте резултатът да ви удовлетвори напълно, обаче. Гумените влагосъбирачи оставят черти, които ще виждате всеки път, когато слънцето огрее прозореца. В този случай можете да се сърдите единствено на себе си.

Как действат професионалистите?

Почистването на дограма от професионалист не е недостъпно скъпа услуга. Стига да не се касае за изключително силно замърсяване след ремонт, налагащо внимателно премахване на строителни материали от дограмата и стъклата, дейността се изпълнява със светкавична бързина, а цената е формирана спрямо височината на прозореца – до 2 лв/ кв.м, когато почистването се налага да се изпълни с алпинистка екипировка.

Професионалистите действат стриктно и коректно. Те правят оглед на място, за да определят степента на замърсяване и наличните условия. Важно е да се направи посещение, за да се изготви прецизен план за действие. Как ще бъде изпълнена операцията зависи от местоположението на прозорците, които ще се чистят двустранно, вида на дограмата и степента на замърсяване.

За почистването на един тристаен апартамент услугата ще струва не повече от 100 лв., освен ако няма и усвоена тераса, чието остъкление също следва да се почисти отвън. Тогава операцията леко се оскъпява. Сами можете да прецените колко изгодна е подобна оферта, особено предвид опасностите, които следват манипулацията.

На каква сума оценявате живота си? Заслужава ли си да рискувате, след като е съвсем изгодно да наемете професионален екип, обучен да изпълнява тази задача с максимална лекота? Професионалните почистващи фирми са създадени за ваше улеснение и спокойствие. Възползвайте се от лукса да живеете в чиста среда без да рискувате абсолютно нищо.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone