mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Защо да наемем професионален екип за измиване на прозорци

Качествено миене на прозорци може да извърши почти всеки от нас, който вероятно се грижи редовно за стъклените повърхности в дома си. Професионалното почистване на стъклата е по-разумен избор в определени ситуации (настаняване в нов апартамент/къща, основен ремонт и др.) , когато човек се чувства напълно безсилен пред упоритите замърсявания и налепи. Тогава мощните химични формули и съвременна почистваща техника са единственото решение за чисти прозорци, а такава услуга можем да открием в престижни почистващи фирми като “Рефлекс М“.

Професионалните хигиенисти се справят с наслоени замърсявания от всякакъв произход, включително и остатъчни строителни материали. Процедурите се извършват в изключително кратък срок и изключително дискретно, без да нарушават спокойствието ви. Професионалната фирма обработва стъклопакети, витрини и паравани, стъклени врати, душ кабини, остъклени профили на тераса, стъклени тавани и външни фасади.

Почистването, които всички познаваме

Правилното почистване на прозорци е винаги двустранно, и се извършва с чиста вода и мека кърпа от микрофибър или памук (гъбите с абразивни частици могат да увредят структурата на стъклата). То е предшествано от почистване на дограмата и первазите и става с определена последователност на движенията.

Като начало, течността (вода или почистващ разтвор) се нанася върху стъклата с кръгови движения, до пълното отстраняване на всички следи върху тях. Впоследствие тя се попива с вертикални движения, след което другата страна на стъклото се изтрива в противоположна хоризонтална посока. Успешната процедура е без остатъчни ивици и следи, и приключва с полиране от мека материя.

Чистене от професионални хигиенисти

Фирмите за почистване обработват с еднаква лекота както прозрачни прозоречни стъкла, така и цветно, матово и релефно остъкление. Екипът е наясно с всички правила за правилна поддръжка и освен това ги прилага много по-бързо и сръчно от неспециалисти. Дори и да познавате методите за измиване на всеки тип стъкло, трудно ще достигнете резултатите на хигиенистите. Това е така и заради модерното оборудване на почистващите фирми.

Ако все още не сте си закупили стъклочистачка или парочистачка, след наемането на професионален екип ще осъзнаете огромно на тези съвременни уреди. Те отстраняват наслоени замърсявания и петна от всякакъв произход с еднократно впръскване на препарат. Мощната вакуумна система изсмуква влагата заедно със замърсяванията и оставя прозрачни и почти невидими стъкла.

Външни стъклени фасади

Идеално поддържаната стъклена фасада е задължителна за луксозни търговски центрове, спортен или хотелски комплекс, както и на развлекателните заведения. Те са сред постоянните клиенти на почистващите фирми, които се грижат за визията им с най-качествената маркова техника. Включването към абонаментен план е много разумно решение, което спестява необходимостта от наемане на хигиенист на заплата и закупуване на техническо оборудване.

Височината не е причина за мръсни стъкла на прозорците, но е невъзможно действие за непрофесионалист. Почистващите фирми действат с ефективен алпийски способ за измиване, който представлява издигане на хигиенист, подсигурен с обезопасяващо въже, колан и протектор за тяло, до определена височина и спускането му след приключване на работата. От известно време са доста популярни и стъклочистачките с телескопична дръжка, които могат да се настройват от голямо разстояние.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone