mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на стъкла и фасади

Услугата почистване на стъкла и фасади, разработена от Рефлекс М не е просто излишен финансов разход, а необходимост. Нашият екип ще накара остъкленията и фасадата на вашия дом или офис да заблестят отново с кристален блясък. Прозорците са очите на всяка сграда, а фасадата е нейното лице.

Хората казват, че ако прозорците на една сграда са мръсни, вероятно постройката не е обитавана от много време време. Наслояващите се мръсотия и прах нарушават естетическия вид на сградата, но и оказват въздействие върху проявата на разрушителни процеси върху дограмата и профилите. Поддържането на сградните фасади в добро състояние е от ключово значение в развития свят.

Кои са нашите предимства?

Професионалната почистваща фирма разполага с персонал, който разбира от почистване на стъкла, познавайки подходящите препарати и методи за тяхното използване. Незапознатите с методите на почистване на прозорци правят грешки, които дават отражение върху естетическия вид и целостта на фасадата, заедно със стъклените елементи.

Почти всяка домакиня прилага изпитания метод на чистене на прозорците с вестник и вода. Не се отчита фактът, че грубите повърхности могат да наранят покритието на прозореца. В днешно време, почти всички стъкла са снабдени със специално покритие, което предпазва помещението от навлизането на вредните UV лъчи.

Процесът на почистване на стъкла и фасади включва в себе си професионални почистващи средства и препарати. Професионалистите знаят, че за да се постигне нужното ниво на хигиена, почистването трябва да бъде съобразено с факта, дали то се извършва след ремонт или е рутинна дейност. Препаратите, използвани за обработката на стъкла и фасади, осигуряват специално покритие на почистените повърхности.

Целта на покритието е да предпази третирания обект от наслояване на последваща мръсотия. За почистване на стъклата се използват препарати с антистатичен ефект. създаващи предпазен филм, който не позволява натрупване на последващо замърсяване за дълъг период от време.

Ако решите да опитате да почистите сами фасадата и стъклата, не забравяйте да използвате меки повърхности и специализирани препарати. Нашата фирма осигурява качествено почистване на фасади и стъклените им компоненти за всяка сграда – частен дом, административно учреждение, болници, училища или детски градини. Екипът от специалисти съобразява дейността си със степента на замърсяване.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone