mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на домове

почистване на осветително тела

Комплексно и абонаментно почистване на дома

Нуждата от идеална чистота в дома е безспорна, но в същото време е все по-трудно на модерния човек да обърне достатъчно внимание на хигиената в своето жилище. Възниква дилемата дали да занемарим чистотата или да наемем една от водещите професионалните фирми за почистване на домове – Рефлекс М, способна да поддържа безупречно чиста средата, която обитаваме ежедневно? Едва ли е необходимо да посочваме кое е правилното решение.

Предимството да потърсим коректна фирма за обстойно хигиенизиране на собствения ни дом, е безспорно. На първо място, услугата ни гарантира, че ще живеем в приятна и здравословна обстановка, дори когато не разполагаме с време и възможност да почистим сами. От друга страна, професионалната помощ ни дава възможност да използваме всеки свободен момент за по-приятни занимания – пътуване, срещи с приятели и ценни часове, прекарани с любимите ни хора.

Ключово предимство на професионалното почистване по домовете, е качеството на крайния резултат. Нека не се заблуждаваме, че сами, с конвенционалните домашни средства бихме могли да постигнем толкова високо ниво на хигиена, каквото професионалистите постигат в рамките на един час.

Как действаме?

Работата с нас е лесна и дори приятна. Свързвайки се екипа ни, за да заявите желание за хигиенизиране на вашия дом, ще откликнем максимално експедитивно, отзовавайки се в минимален срок. Спрямо утвърдената в бранша практика, ще извършим оглед на място, за да уточним степента на замърсяване и преценим методиките и начините на действие.

Пристигайки във вашия дом, екипът ни ще се заеме незабавно с изпълнението на задачата, действайки с типичната за компанията ни педантичност и специално отношение към дребните на пръв поглед детайли. В зависимост от индивидуалните нужди на дома ви, ще бъдат използвани последно поколение професионални машини, помагащи за постигане на отлични резултати в минимални срокове.

Предлагаме абонаментни, а също и еднократни посещения, включващи специализирано и задълбочено изчистване на цялата жилищна площ, както и на отделни компоненти от обзавеждането, в зависимост от желанието на възложителя на задачата. Абонаментната услуга ви дава предимството да поддържате жилището си в изрядно състояние през цялата година, без да влагате ценни ресурси като време и усилия.

Като една от утвърдените компании в София, можем да си позволим да предложим много изгодни условия на своята клиентела. Нашите цени са достъпни за потребители с различни финансови възможности, а качеството на извършената работа е винаги на нужната висота. Изгодните ни цени, ви позволяват да се избавите от един неприятен и изискващ сериозна работа ангажимент и да се отдадете на занимания, които са далеч по-важни и приятни.

Доверете се на фирмата ни при нужда от:

  • Абонаментно жилищно чистене. Услугата включва хигиенизация на основните части от обзавеждането – прахосмучене, забърсване на прах, измиване на твърди подови настилки с препарат; цялостно обслужване на баня и кухненски уреди и т.н.;
  • След ремонт. Това е еднократна дейност, включваща задълбочено почистване на цялото жилище и специално на драстично замърсените повърхности – прозорци, мека мебел, подови настилки – твърди и меки и т.н.
  • Почистване на аквариуми. Една сравнително нова процедура, която ви пести много нерви и време. Спада към абонаментните услуги, и се предлага единствено от утвърдени компании, опериращи в сферата. Като водещ експерт по чистотата, подхождаме към задачата с отговорност и висок професионализъм.
  • Изпиране на мека мебел и подови настилки. За конкретната дейност обезателно трябва да се доверите на една от водещите столични фирми – нашата. Не само собствениците на жилища, но и малко от фирмите, опериращи в тази сфера могат да изпълнят задачата с вниманието, характерно за нашата практика. Екипът ни изпълнява специфичната операция с огромна отговорност, постигайки резултати, надхвърлящи и най-смелите ви очаквания.

Условия

Това, което ни прави предпочитана професионална почистваща фирма в София, са безспорно изгодните условия, които предлагаме на столичани не само за абонаментна, но и за комплексна, експертно извършена работа . Работим при ясни условия, съобразно указанията дадени ни от обитателите на жилищата, нуждаещи се от перфектна чистота.

Предлагаме супер изгодни цени, отговарящи на възможностите на болшинството редови столичани. Големите отстъпки, предназначени за  редовните ни клиенти, са бонус, целящ да ги накара да се почувстват специални. Създаваме не просто професионални контакти, а дългосрочни партньорства с гарантиран взаимен интерес.

Доверие

Ние съзнаваме колко е трудно да спечелиш доверието на съвременния потребител, затова основната цел в нашата работа е не просто да извършим рутинно почистване по домовете, а да ви накараме да отворите вратите на своя дом за професионалния ни екип, без да се притеснявате за ценните и важни неща – здравето на вашите близки и домашни любимци, и ценните ви вещи и материални придобивки.

Ние сме модерна фирма, предлагаща професионално обслужване на домовете с особено отношение към всеки клиент – частен и корпоративен. Редовите потребители на услугите ни, са ни особено скъпи, защото ни се доверяват, допускайки ни до най-съкровената си територия – дома си. Избирайки нашата фирма, те ни гласуват доверие, което ние се стремим да оправдаем ежедневно, поднасяйки супер качествена съвременна услуга.

Защо да ни се доверите?

Почистващите апартаменти и къщи фирми в София фирми не са никак малко, но истината е, че малко от тях успяват да се задържат дълго на пазара на този вид услуги. Причината за дългогодишния успех на дейността ни е не само новаторският подход в изготвянето на услугата, но и умението ни да удовлетворим всяко желание и изискване на клиента. Ако можем да посочим универсална рецепта за успех в тази специфична професионална ниша, то това е безупречната комуникация и отношението спрямо личното пространство на клиента.

Постигаме съвършенство в своята дейност, предлагайки комплексно почистване на домовете, независимо от тяхната площ, особености и нужди. Клиентите ни знаят, че всеки отделен обект получава индивидуално отношение, макар да следваме един перфектно разработен унифициран план за действие. Ако конкретно жилищно помещение или част от обзавеждането се нуждаят от специална грижа, ние ще отделим необходимия ресурс, предлагайки винаги смайващи резултати.

Причината да превръщаме с лекота всеки нов клиент в постоянен е високото ниво на предлаганата услуга. Стараем да бъдем в крак с последните иновации в почистването на жилища от всякакъв тип и калибър. Професионалната техника, която използваме, както и почистващите препарати, са от ново поколение, способни да осигурят не само топ ниво на резултатите, но и напълно безопасна среда за всички обитатели.

phone