mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на офиси

Почистване на офис

Офисът е място, нуждаещо се от перфектна чистота, не по-малко от всяко друго, а понякога дори повече. Макар да не е засегнат от сериозни замърсители, той е ежедневно обитаван, което означава, че хигиената в него бива сериозно компрометирана. Рефлекс М ще ви помогне да работите в чиста и здрава среда.

Факт е, че чистотата в работното помещение влияе пряко на продуктивността на служителите, както и на външните посетители. Ако искате да спечелите важни клиенти и партньори – поканете ги в едно чисто и приветливо работно пространство.

Приятната обстановка влияе положително на хората, пребиваващи ежедневно в офиса – от ръководните кадри до служителите, намиращи се в основата на фирмената йерархия. Днес болшинството бизнес клиенти предпочитат да се доверят на професионалните фирми в София, вместо да назначат собствен хигиенист, който да поеме ежедневното почистване на офиси.

Защо да наемете професионална фирма?

Причините да изберете утвърдена компания, предлагаща професионална услуга с високо качество са много. Компаниите специализирани в почистване на офиси ще ви предложат не просто редовна хигиенизация, а перфекционизъм.

Перфекционизмът е търсен ефект и той може да бъде постигнат единствено от професионалистите в конкретната област. Когато говорим за поддържане на чистотата в офисите, трябва да знаем, че се касае за целия периметър – от входа до най-отдалечените участъци, на които рядко обръщаме внимание.

Съвършено изпълнение на задачата

Редовното чистене на офис-пространството не е толкова проста задача, колкото вероятно изглежда на пръв поглед. То изисква да се отдели специално внимание на всеки отделен компонент – стени тавани, мебели, подови настилки, прозорци, стъклени прегради, тоалетни и други сервизни помещения, и не на последно място – скъпата и фина апаратура.

Обзавеждането на офисите обикновено е скъпо и едва ли бихте поверили оборудване за стотици хиляди в ръцете на случаен чистач. Наемайки добър професионален екип, вие си гарантирате не просто уют и здравословна среда, но и максимална защита на материалната си база.

Компанията ни се занимава с професионално хигиенизиране на фирмени седалища от години, ето защо знаем, че дейността изисква изключителна отговорност и деликатност. От една страна работата е нелека, а от друга, тя трябва да бъде извършена максимално бързо и прецизно. Нашата услуга е разработена по начин, покриващ изцяло нуждите и изискванията на клиента – от вида и броя на дейностите до работния график, следван от екипа ни.

Професионална техническа база

Професионалната апаратура често е тази, която накланя везните в полза на утвърдените фирми за почистване на офиси. Можете да наемете хигиенист, който да се ангажира с изпълнение на задачата, но това, че ще получите незадоволителни резултати, ако не инвестирате сериозна сума пари в покупката на специализирано оборудване и в обучението на съответния служител за работа с нея.

Фирмите, опериращи в тази област разполагат с професионални машини, необходими за качествено и експедитивно прахосмукиране и пране на килими, пътеки, пердета, щори, и инструменти за измиване на прозорци. Инвестирахме достатъчно средства в покупката на последно поколение професионална екипировка и в подбора на безупречни професионалисти, знаещи как да оперират ефективно и напълно безопасно с нея.

100% екологично чисти препарати

Обикновените почистващи препарати, предлагани на пазара съдържат опасни за здравето, силно токсични химикали. Предимство е да наемеш добър професионален екип, предлагащ 100% Eco-friendly услуга на столичните офиси. Използваме супер ефективни, но същевременно напълно безопасни професионални препарати.

Стараейки се да бъдем конкурентни на пазара, обръщаме специално внимание на здравето на хората с алергии и чувствителност към масово продаваните почистващи емулсии и разтвори. Екологично чистите продукти и методи, използвани в процес на хигиенизацията гарантират здравето не само на вашите, но и на нашите служители. Безвредните средства за почистване са също така по-нежни и деликатни към скъпото обзавеждане и апаратура в офиса ви.

Отлично обучен екип от професионалисти

Фирмите от нашия ранг инвестират не малко средства в подбора и обучението на своите хигиенисти. Изпращаме на място единствено добре подготвени специалисти, които не само знаят как да боравят със специфичната техника, но и кои средства да включат в своята дейност спрямо нуждите на съответните части от обзавеждането и оборудването в  сградата и отделните помещения.

Нашите експерти по чистотата имат дългогодишен опит  в тази дейност, и смело можем да заявим, че досега нямаме нито едно оплакване от клиент, относно повреден компонент от скъпата техника и обзавеждане. Вниманието спрямо всеки детайл ни позволява да почистваме до блясък компютри, принтери, сканиращи и друг вид електронни устройства, без да застрашаваме по никакъв начин тяхната цялост и работни функции.

Можете да ни се доверите и да си позволите безупречните ни услуги

Да наемеш фирма за професионално почистване като нашата не е лукс, а разумна финансова инвестиция. Разполагаме с различни ценови листи, за да успеем покрием нуждите на малките фирмени седалища и тези на големите бизнес сгради с масивна площ и значителен брой служители.

Предлагаме хигиенизиране на офисите на големи и малки компании на цени, много по-изгодни от тези, които бихте заплатили, използвайки специално назначен за целта служител.

Възползвайки се от изгодните ни абонаментни услуги, вие получавате високо европейско качество и професионално отношение, каквото малко фирми в тази сфера могат да ви предложат. Ние сме сертифицирана фирма за почистване, следваща стриктно уговорените с клиента условия. Предлагаме и редица допълнителни екстри, когато обстоятелствата и нуждите на клиента ги налагат.

Предвид факта, че хигиенистите ни ще изпълнят задачата във ваше отсъствие, е от ключово значение да изградим отношения, базирани на безусловно доверие. Знаем колко е скъпо оборудването в офисите и ценим фирмените ви активи – книжа и електронни носители на информация.

Всеки наш клиент получава уверението, че неприкосновеността на неговата собственост – материална и интелектуална е 100% гарантирана. Влизайки в офиса ви, екипът ни ще изпълни възложената задача максимално отговорно и безкористно, и с особено внимание към личните и служебни вещи на вашите служители.

Рефлекс М е изградила здрава връзка с всички свои корпоративни клиенти, заявили редовно почистване на офиси. Безпроблемното ни сътрудничество се дължи не само на високия професионализъм, с който сме известни на територията на София и региона, но и на доверието, което съумяхме да завоюваме през годините, оставяйки усещане за сигурност и спокойствие дори у най-големите скептици.

phone