mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

За нас

Рефлекс М

Рефлекс М извършва абонаментно и основно почистване на офиси и домове, също така почистване след ремонт, по нови стандарти за качество, техника и обслужване. Ние, създателите на фирмата, имаме дългогодишен международен опит в управлението и поддръжката на различен тип сгради.
Познаваме и прилагаме отлично европейските и световните практики в бранша, за да ги направим достъпни и удобни за българските ни клиенти.

Екип

Екипът на Рефлекс М подхожда изключително прецизно във всички етапи на услугата – от първата среща с клиента до постигането на блестящия краен резултат. Знаем, че чистенето е последната, финална стъпка от дългия път на качественото обслужване. Защото ние от Рефлекс М се стараем всичко около Вас да е повече от чисто. И сме готови да ви предложим нещо повече от почистване…
Освен чисти пространства, ви осигуряваме и чисти взаимоотношения.

Качество

Рефлекс М работи с най-висококачественото оборудване и препарати при абонаментното и основно почистване, но също така отделя изключително внимание при избора на своите служители. Защото ние вярваме, че успешният бизнес и добрите отношения се постигат от добре квалифицирани и мотивирани служители. От дългогодишния си опит сме се убедили, че човешкият фактор определя качеството и стандарта на услугата. Ето защо Рефлекс М работи с високо-квалифициран персонал, който преминава през специално обучение за работа с клиенти, техническа квалификация и трейнинг за работа в сферата на професионалното почистване.

Правилният избор

Изберете Рефлекс М и може да бъдете сигурни, че във Вашите бизнес сгради, магазини, офиси, промишлени складове, производствени помещения, както и във Вашия дом ще почистват професионалисти с добри комуникативни умения, изрядно работно облекло, качествена екипировка и с добра образователна степен.
Ние от Рефлекс М знаем, че взаимното доверие дава спокойствие и уют на нашите клиенти. Затова сме изградили работна стурктура, която се основава на специално изготвен индивидуален подход към всеки клиент. Независимо какъв тип услуга Ви е необходима: еднократно почистване след ремонт, основно почистване на жилище или офис или абонаментно почистване за определен срок, Рефлекс М ще Ви помогне да решите проблема.

phone