mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Насладете се на блясъкът на истински чистата повърхност в дома

Перфектната чистота е постижима и напълно достъпна цел. В реализирането й се включват препарати с подходяща консистенция, помощно техническо оборудване и компетенциите на хората, които си служат с тях. Само комбинацията от трите фактора осигурява чисти дезинфектирани повърхности, затова и повечето потребители се възползват от услугата професионално почистване на домове. Друга сериозна причина е факторът време – времето в повечето случаи е оскъдно и компромисите с него се отразяват негативно във всички сфери, особено в прибързаното чистене.

Защо избираме професионално чистене

Професионалната фирма работи с обучени и доказано умели в почистването хигиенисти. Оборудването й се състои от най-актуалните разработки сред препаратите на пазара. Солиден брой измиващи, обезпрашаващи, полиращи и машини за специална поддръжка на настилки и тъкани допълват “оръжията” за качествено и естетично почистване.

Всеки почистващ екип извършва услугите еднократно и абонаментно почистване на домове, както и пълноценно основно и следремонтно чистене. Предимствата на професионалната услуга надгражда ефектът от качествените разтвори, емулсии и кремове, съчетавайки го с правилното им приложение. То се осъществява чрез специални съоръжения.

Машини се използват и при разкрасяване, освежаване и поддръжка на тъкани и облицовки. Модерните уреди съчетават няколко функции в един уред, което повишава неколкократно ефективността и стойността им. Какво повече получавате с професионалните услуги?

Еднократна основна хигиенизация с дълготраен ефект

Основното чистене се извършва два пъти годишно. Професионалният почистващ екип прецизно обработва всяко кътче от жилищното пространство. В премахване на прах и упорити паяжини от труднодостъпни ъгли и зони, електроуреди и техника, домашни растения, мебели, парапети, каси на врати, ел.контакти и най-вече меките настилки, участват мощни прахосмукачки и телескопични мопове. Те се подбират в зависимост от повърхността. Мебелите се обезпрашават с антистатични неабразивни емулсии, също съобразно покритието си. Дървото се полира допълнително с масло или вакса.

Обезпрашаването е първият етап от услугата. Наслоените замърсявания, утайки и акари, които са основният обект на основното чистене, се отстраняват с дълбочинно измиване или изпиране. Полирането на мрамор, мозайка и гранит, са сред специфичните ни професионални услуги за твърди настилки, за които подбираме препарати съобразно текстурата им.

Меките тъкани изпираме машинно. Перящите машини впръскват препарат във всяко влакно и нишка, оставяйки го да проникне в дълбочина, след което го изсмукват заедно с влагата. Прането оставя мокети, килими и матраци почти сухи и идеално чисти – хигиенистите подбират препарати, които извличат дребните слоеве прах и микроорганизми без остатък. Добавянето на омекотител и ароматизатор по желание, освежаването, както и сухото пране, са специфични процедури, за които потребителите разчитат само на нашите умения.

Прозорци, дограма, завеси и щори се измиват и изпират с парочистачка или ръчно. Климатиците се чистят прецизно, а филтрите им се изпират. Всички стъклени витрини, декорации и детайли се обработват по идентичен метод. Банята и санитарният възел се мият с препарат за керамика, теракот, гранитогрес или естествен материал. Фугите, ваната и тоалетните компоненти получават дезинфекция и особено внимание.

Кухнята получава обработка на всички домакински пособия. Хладилникът се размразява и почиства идеално. Работните плотове, фурна, котлони, тостери и другите електроуреди се обезмасляват и измиват. Всеки детайл от тях е основно почистен – скари, подложки, електрически ключове и др. При желание на клиентът, съдовете се измиват и подсушават.

Никаква навалица и идеална чистота след ремонт

Строителните смеси са продукт на съставки с изключително устойчиви формули, които трябва да съхранят обема и текстурата в продължение на години. Отлепването им от керамика, дърво, ламинат, или мека настилка е трудоемък и продължителен процес. Почистващата фирма зонира пространствата в дома и избягва излишното суетене, което е неминуемо в такива случаи. Основните предимства на услугата са:

  • Разтваряне и отделяне на твърд строителен материал с всякакъв състав – горещата пара и водата са незаменим помощник на препаратите в случая. Монтажните лепенки при подмяна на стъклопакети също не затрудняват професионалистите;
  • Обезпрашаване – най-големият следремонтен проблем е прахта. Отломките от мазилка и строителните материали насищат въздуха със ситни прахови частици, които не се отстраняват с вентилация. Обезпрашаването става след изхвърляне на отпадъците, и е последвано от дезинфектиране. За максимален ефект, специалистите препоръчват сеанс с прахосмукачка Rainbow, осигуряваща филтрация и пречистване на въздушната струя;
  • Отстраняване на петна от боя, латекс и лепило – боядисването оставя видими следи навсякъде. Премахването им среща трудности, затова правилният подбор на препарат е основен фактор за постигане на целта. Почистените повърхности се покриват с кремообразни защитни емулсии – някои от тези продукти успяват да възстановят дребни драскотини, получени от следремонтното чистене. Полирането на специфичните настилки се извършва машинно;

Почистване на къщи и вили

Еднофамилната къща/вила изисква различен подход, за да добие блестящ и луксозен вид. Прахта е особен проблем в този тип домове, където често камината присъства във всяко помещение. Наличието на дворно пространство допълва интензивната циркулация на прах, съчетавайки почвени частици, индустриални замърсители и остатъци от гориво за печка/камина.

Професионалните хигиенисти осигуряват чист въздух, лишен от замърсявания, в помещенията, обработват до блясък мебели и твърди настилки, и поддържат разцветките на меките тъкани и тапицерии. Стълбищните зони и открити площадки се почистват основно, с особено внимание към настилката – тапицерията се изпира, а захабената мозайка се шлайфа и полира с машина. Гаражни помещения, летни кухни, работилници, мазета и килери, се почистват по същите безкомпромисни методи, които осигуряват отличен резултат.

Поръчайте идеална чистота и свежест от Рефлекс М, където всяко добавено към почистващата услуга посещение, понижава цената й! Свързвате се с екипът ни, когато ви е удобно, и уговаряте часове в удобно за вас време. Цените ни са много достъпни за ефектът, на който ще се радвате само след 2 часа работа.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone