mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Защо успешните фирми за чистене държат на последен модел почистваща техника

Доказалата се фирма за професионално почистване в София е по-актуална от мнозинството свои успешни колеги в по-малките провинциални градове, по няколко причини. Основната винаги се корени във философията на фирмата и организацията на работа. Ако екипът предоставя достатъчно компетентна и ефикасна услуга, то той се ползва от положителен рейтинг сред потребителите, търсен и предпочитан е.

В преследването на тази цел, хигиенистите разчитат на техническо оборудване. Нещо повече: дейността им зависи от функционалността и параметрите на почистващите машини доста повече, отколкото от формулата на измиващите препарати.

Затова успешните компании в сферата на почистването проучват и инвестират в най-актуалните разработки на най-известните производители на измиващи, обезпрашаващи и полиращи машини. Днес, все по-често тези функции са обединени в корпуса на едно устройство.

Повече почистващи услуги в името на потребителският комфорт

Мултифункционалната почистваща машина има огромни предимства. Предимството с икономическа насоченост се проявява във възможността за множество допълнения към портфолиото с почистващи процедури. Повечето услуги означават и повече удобство за клиентите.

Някои от процедурите излизат извън професионалната рамка, “ухажвайки” потребителят с освежаване, ароматизиране и прочистване на въздухът в помещенията. По-здравословният начин на живот се постига с много средства, но дишането на свеж въздух без алергени е начело на класацията.

Изпиране на място, подсушаване и дезинфекция с уреди

Модерната техника е родителят на услугата “пране на място“ – революционен прогрес в почистването, който помага за предпазване и съхраняване на деликатни подови настилки и облицовки. Тя не би била възможна без функцията “подсушаване“ на екстракторните прахосмукачки, които оставят почти подсушени повърхности, извличайки 90% от влагата след изпиране.

Дълбочинното пране също е патент на съвременните перящи прахосмукачки (не парочистачки) – процедура, която няма как да се извърши толкова успешно с друг уред. Тайната е в специфичното впръскване на препарат под високо налягане с дюзи, благодарение на което почистващите съставки проникват чак до основата на настилката с мощна скорост. Активните химични елементи с висока скорост осъществяват прецизно почистване на дребни и едри отпадъци, микроорганизми и маслени петна.

Мокрото почистване, характерно за измиването на баня, прозорци, стъклени детайли, е няколко степени по-чисто и пълноценно след навлизането на стъкло- и парочистачката. Стъклочистачката – флакон с пулверизатор, дозира точното количество измиващ разтвор, след което изсмуква замърсената течност. Почти всяка домакиня си служи с стандартните и достъпни варианти на тези уреди.

Тя, както и горещата пара, предотвратяват разплискването на вода върху настилките, което ги съсипва. Почистването с пара обаче се отличава с особено предимство: разтваряне на упорити петна и дезинфектиране без препарат. Силата на водата е мощна във всичките й агрегатни състояния, а парата под налягане, с температура над 100 градуса, унищожава алергени и микроорганизми без остатък. Вертикалното почистване на завеси и щори е възможно, благодарение на нея.

Естетичен интериор

Истината е, че потребителят никога не наема почистваща фирма поради липса на време. Той винаги очаква от хигиенистите нещо повече, отколкото би могъл да си осигури – по-качествено изпиране, чистене с по-дълготраен ефект, свеж ароматизатор, какъвто не се открива в търговската мрежа, а по-естетичната визия е скритото желание на всеки.

Тя е възможна само при задълбочени познания, как се осъществява правилната грижа за отделните настилки. В този етап, хигиенистите са безпомощни без подкрепата на машините със специално предназначение: полиране, импрегниране, шлайфане и кристализация.

Настилки и фасади от луксозни естествени материали – камък, дърво и т.н., както и многоцветната лъскава мозайка са притежание, което изисква редовни грижи, защото захабената визия обезсмисля присъствието им. В такива случаи, потъмнелите изтъркани слоеве трябва да се отлепят, до откриването на долен слой с естетичен вид – шлайфане. Шлайфането е последвано от импрегниране и кристализация, която придава привлекателният блясък на покритието.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone