mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Индивидуални цени за почистване на домове – какво означава това?

Нормално е да се поинтересувате предварително какви цени за почистване на домове предлагат специализираните фирми в столицата, в случай че планирате да се възползвате от техните услуги. Имайте предвид, че цените, посочени на сайта на дадена компания не са строго фиксирани. Има няколко случая, в които цената е индивидуално формирана по някакъв принцип.

Кое определя стойността на услугата?

Крайните цени на различните почистващи процедури не винаги са под формата на твърда тарифа. Понякога почистването на един дом би могло да бъде по-скъпо или по-евтино от посоченото в ценоразписа на фирмения сайт. Защо това е така? Защото има значение дали клиентът е редовен ползвател на услугата или иска само еднократно основно почистване след ремонт.

По правило абонаментният план носи редица облаги. Тази тенденция е в сила и при почистващите компании. Сключвайки договор с дадена компания за редовна, ежеседмична или ежемесечна хигиенизация на жилището, вероятността да бъдете наградени с няколко щедри отстъпки е много голяма.

От значение е също кои части на обзавеждането ще обхваща чистенето – мебели, под и стени, или кухненски уреди, баня и тоалетна, остъкления и деликатни повърхности. Почистването на кухненското оборудване се предлага на по-високи цени, защото там се касае за силно замърсяване, изискващо повече физически усилия, време и технически средства.

Площта на жилището също се взема под внимание при почистване на домове. Няма как квадратурата да не оказва влияние на цената, щом времето и броят на хигиенистите нужни за обработка на един едностаен и един тристаен апартамент са различни. При къщите и мезонетите ситуацията се усложнява допълнително, защото изникват и стълбища, които трябва да бъдат чистени.

Промоции, от които можете да се възползвате

Нека не забравяме, че и в този сектор на услугите има промоционални оферти, от които потребителите рядко отказват да се възползват. Една утвърдена компания с достатъчен ресурс от хигиенисти и професионална техника, може да си позволи да предостави напълно безплатно основно почистване на всеки свой нов клиент, подписал едногодишен договор за абонаментно ползване на услугата.

Пролетните почиствания са моментът, в който има най-много желаещи да се възползват от услугите на дадена компания. Предвид големия наплив от желаещи, далновидните собственици на такива фирми виждат чудесна възможност да превърнат някои от собствениците на домове в свои редовни клиенти. С по-изгодна оферта за дадения период и създаване на отлично впечатление от резултата, това е възможно да се случи.

Заслужава ли си да плащаме цената?

Въпреки сравнително високите цени на някои операции, включени в професионалното почистване на домове, стойността на този вид услуги може да се окаже доста изгодна. Не бива да разглеждаме единствено финансовия аспект на мероприятието, защото зад вложените пари се крие чудесно свършена работа – и то от някой друг.

С наемането на професионална почистваща фирма за почистването на дома, особено след ремонт, когато ситуацията е изключително сериозна, ползвателите на услугата си освобождават време за по-важни и по-приятни занимания. Пести се не само време, но и енергия.

Никой не иска да се изтощава до краен предел, за нещо, което може да бъде свършено много по-качествено, при това по-бързо и лесно. Твърдо можем да заявим, че плащането на каквато и да е цена си заслужава. Цените в бранша може би изглеждат високи, но това е само на пръв поглед. С времето се разбира, че да имаш идеално чисто жилище, без да си положил физически усилия, за да го постигнеш, е нещо безценно.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone