mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на офис мебели

Извършването на почистване на офиса не се свежда единствено до почистване на офис техниката, пода и бюрата. Наложително е да се отдели необходимото внимание и на мебелите. Повечето хора имат погрешно изградена представа за офис мебелите. Според тях, в това число се вписват единствено бюрата и столовете. При почистване на офис мебели се включва и процедурата по почистване на всички рафтове, шкафове, кресла и дивани. Недоброто поддържане на външния вид на мебелите ще намали доверието от страна на Вашите клиенти. Едва ли някой би работил с компания, която не обръща внимание на собствения външен вид на помещенията и имиджа си.

Препоръчително е почистването на мебелите в офиса да се извършва от професионалисти. Прието е, че хората, които работят в офиса не разполагат с достатъчно време и професионални средства, за да извършат качествено почистване. От заетите работещи може да се изисква единствено опазване на чистотата в офиса. Когато се пристъпи към почистване на офис мебели, нашият екип подбира внимателно препаратите и средставата, които ще бъдат използвани.

За почистване на мебели, които са покрити с кожа и метални столове се използват различни средства и методи за почистване. При мебелите с кожа се използват специални меки четки и препарати. Металните столове се забърсват единствено с леко навлажнена микрофибърна кърпа. При необходимост, мебелите с текстилна дамаска могат да бъдат подложени на изпиране и изсушаване. Професионалистите вземат индивидуално решение във всеки случай в зависимост от повърхността на третираните мебели. При забърсване на прахта от рафтовете се разместват всички книги и предмети. Използват се професионални препарати, които изграждат антистатичен слой.

Офис мебелите са подложени на множество замърсявания. Петната от разлято кафе или чай са трудни за премахване. Поради тази причина, услугите на професионална почистваща фирма са безценни. При извършване на почистване на офис мебели, ние се справяме с всякакви нечистотии и наслоявания от прах. Мебелите възвръщат първоначалния си вид. От Вас зависи да съхраните цветовете и гладката им повърхност за по – дълго време.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone