mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на стъкла и дограми

В края на всеки сезон е препоръчително да се прави почистване на цялото помещение – без значение дали е офис сграда или частен дом. Особено податливи на замърсявания и вредни климатични условия са стъклата и дограмите. През зимата, студът и снегът действат пагубно върху тяхната повърхност. След края на зимния сезон, стъклата са наслоени с прах и петна. Извършването на сезонно почистване на стъкла и дограми е наложително. В края на лятото, стъклата отново са превърнати в среда на нечистотии и петна. Тяхното почистване трябва да се извършва внимателно, с оглед запазване гладкостта на повърхността на стъклото и дограмата.

Специалистите препоръчват почистване на стъклата да се прави поне два пъти в годината – в края на зимата и в края на лятото. Не всеки човек е способен да отдели нужното време и да положи усилия за качествено почистване на дограмите и стъклата. Преди да подходите към стария трик с изтъркването с грапава кърпа и вестник, помислете за щетите, които сами ще нанесете върху своите прозорци или врати. Нашият екип знае, че повърхността на дограмата и стъклото е особено податлива на разрушение. Всяко грапаво средство ще разруши предпазващия слой и целостта на боята.

Професионалистите от Рефлекс М извършват сезонно почистване на стъкла и дограми със специални уреди и почистващи препарати. За почистване на дограмата се използва специална микрофибърна кърпа. При завършване на процедурата, нашите специалисти винаги си служат с препарат с антистатично действие. С негова помощ, стъклата продобиват защитен слой срещу наслагване на прах и поява на петна. Отделя се специално внимание на дограмата. Нашите професионалисти са изключително внимателни към нейната повърхност. Подбират се препарати, които не оказват влияние върху повърхността и – без значение дали е дървена, от алуминий или PVC.

Факторите, които оказват влияние върху замърсяването на прозорците са от най – различен характер – пушек, включени електроуреди в помещението, отделяне на миризми и др. Екипът от професионалисти ще извърши почистване на стъкла и дограми независимо от сезона и времето.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone