mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на търговски обекти

Почистването е дейност, която трябва да бъде извършвана във всяко едно закрито помещение. Прах, замърсяване от всякакъв вид и характер и петна се появяват навсякъде. Когато става въпрос за търговски обект, като магазин или заведение, въпросът за чистотата и хигиената излиза на първо място. Ако можете да направите компромис с чистотата в собствения си дом и да отложите почистването за следващата седмица, то нещата стоят по коренно различен начин, когато става дума за обществени сгради.

Ако тези сгради са средище на извъшвана търговия или обществено хранене, чистотата в тях трябва да бъде на професионално ниво. Освен, че ще отблъснете клиенти от своето търговско помещение, ще поемете риск от проблеми със здравните власти. Почистването на търговски обекти трябва да бъде предоставено задължително в ръцете на професионален екип.

При почистването на търговските обекти, специалистите си служат с професионални препарати и почистващи машини. Магазините и заведенията са места, през които ежедневно преминават стотици хора. Уличната мръсотия, прах и микроби се разнасят скоропостижно в цялото закрито помещение. Професионалистите започват почистващата процедура с изчистване на пода. Ако той е покрит с мека подова настилка, тя се обезпрашава и изпира с препарат.

Отделя се подобаващо внимание на прозорците и на вратите. Извършва се щателно почистване на стъкла. При почистване на вратите се дезинфекцират дръжките. Ако извършваното почистване на търговски обекти засяга заведения за хранене, специалистите почистват и помещенията, в които се приготвя храната. Изхвърлят се кошчетата със събрания през деня боклук. Масите, на които се сервира храната се забърсват и дезинфекцират.

Без значение дали се почистват магазини или заведения, специалистите отделят подобаващо внимание на главния вход на търговското помещение. Почистват се и околните пространства отвън. Санитарните помещения се измиват и дезинфекцират. Ако е необходимо се прави зареждане с необходимите санитарни продукти. При почистване на търговски обекти се цели да се премахне цялата насъбрана през деня мръсотия и микроби. Почистващият екип може да пристигне на място след приключване на работния ден или рано сутрин.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone