mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на затворени комплекси

В последните няколко години, затворените жилищни комплекси се превърнаха в лукс, удобство и необходимост особено за семейства с малки деца. Жилищните комплекси от затворен тип представляват обособени малки кварталчета. Няколко жилищни сгради са разположени в близост една до друга, а пространството около тях е заградено със стена или ограда. Както всяка една сграда и тези жилища се нуждаят от редовно почистване. Нашият екип извършва качествено почистване на сгради в затворени жилищни комплекси във време, което е съобразено с желанието на нашите клиенти.

Почистването на жилищните сгради може да включва както грижа за околните пространства, така и почистване на самите сгради. Почистването на околната среда включва събиране на обемни отпадъци и изхвърляне на събрания боклук във външните кошчета. Извършва се почистване и дезинфекция на общите части. Тревните площи се окосяват. Обикновено, хората предпочитат да вършат почистването сами. Избира се домоуправител и съвет, който се заема с изчистването на общите помещения.

Съкооператорите заплащат за извършваната услуга. Нашите професионалисти ще се погрижат както за външното, така и за вътрешното почистване на затворени жилищни комплекси. Заплащането се съставя на база размери на мястото, което се третира. В почистването, ние използваме единствено продукти и машини от професионален клас. Входовете на жилищните сгради от комплекса също се подлагат на редовно почистване. Стълбите се измитат, а след това се измиват с дезинфекциращи препарати.

Парапетите се забърсват. Прозорците и вратите се изчистват от натрупаната прах и петна. Почистването на този тип сгради трябва да бъде оставено на специалистите. Те ще се погрижат както за почистването, така и за дезинфекцията на общите пространства, входове, стълбищни площадки, асансьори. Не забравяйте, че Вашите деца играят в поверената за почистване област.

Извършването на основно почистване на сгради в затворени жилищни комплекси трябва да става поне веднъж месечно. Пропускането на процедурата води до размножаване на всякакви видове инсекти и натрупване на мръсотия във входовете на сградите. Ценара и заплащането се уговарят предварително. Професионалният ни екип ще остави след себе си осезаема чистота и свежест.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone