mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване след строителство или ремонт

Извършването на строителни или ремонтни дейности се свързва с висока степен на замърсяване на обекта. След приключване на строителството на нови сгради или ремонтирането на вече съществуващи помещения, собствениците знаят, че не могат да обявят за продан или отдаване под наем замърсените закрити пространства. Когато се извършват строителни дейности в собствения дом, задачата по почистване пада върху раменете на домакинята.

Въпреки положените усилия, често пъти резултатът се разминава от желаните блясък и чистота. За да не ви се налага да извършвате почистване след ремонт по няколко пъти, ние ви предлагаме да се свържете с професионална почистваща фирма. Екипът от професионалисти разполага с професионални почистващи препарати и оборудване.

При строителни или ремонти дейности, помещението се изпълва с прах, по стените и прозорците се появяват нежелани петна от боя или пръстови отпечатъци. Стъклата се оцапват с лепило, дограмата загубва цвета си под няколко слоя прах и натрошена мазилка, а подът побелява. От посочените последици може да се даде определение на извършването на почистване след строителство или ремонт. В процедурата се включва отстраняването на всички строителни отпадъци. Професионалистите знаят какви препарати да използват, за да премахнат упоритите петна от блажна боя по стъклата и засъхналото лепило по дограмата.

Наетият екип ще започне процедурата по почистването със събиране и изхвърляне на останалите строителни отпадъци. След това се преминава към почистване на натрупалия се прах по всички повърхности ( в това число и стените ). Стъклата, дограмите, вратите и радиаторите се почистват със специални препарати с антистатично действие. Отделя се внимание на всяко засъхнало петно от лепило по прозорците или пода. Професионалното почистване завършва с дезинфекция на санитарните помещения.

Имате нужда от професионално почистване?Поискай оферта
Извършването на почистване след строителство или ремонт е задължителна процедура. Поради упоритоста на натрупаната мръсотия се препоръчва да бъде потърсена помощта на професионална почистваща фирма. Професионалистите използват специални препарати, които се борят успешно с всякакви замърсявания.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone