mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Пролетно почистване

Когато зимата е към края си , обикновено се замисляме за предстоящото пролетно почистване. Процедурата е належаща както за всеки дом, така и за всеки офис и административно учреждение. На пръв поглед, почистването не изглежда твърде трудна задача. Но, ако не се извърши с оглед на всеки детайл, част от мръсотията ще остане на място. Възможно е и нанасяне на дребни, но непоправими щети, като нараняване повърхностите на мебели и техника. Нашият екип от специалисти ще извърши почистването на професионално ниво. В своята работа, ние използваме единствено професионални почистващи препарати и висок клас почистващи машини.

Извършването на пролетно почистване включва услуги като почистване на стъкла, дограми, щори, под, подови настилки, мебели, стени, таван и дори най- дребният детайл от интериора. Специалистите знаят, че след дългия зимен период натрупаната прах и нечистотия е в огромно количество. За да се върне блясъка и свежестта в помещението, екипът размества цялото оборудване и мебели. Почистващият процес започва от тавана, преминава през забърсването на стените и завършва с почистването на мебелите и пода. Професионалистите обират всички насъбрали се паяжини по тавана и ъглите. Стените биват старателно почистени от прахта. Обръща се специално внимание на прозорците. Стъклата и дограмата се почистват с професионални препарати, предпазващи от последващо замърсяване за дълъг период от вртеме. При исвършване на пролетно почистване, меките настилки се подлагат на изпиране и третиране с препарати за премахване на петна. Изпират се тапицериите на мебелите. Някои меки мебели се подлагат на изпиране и изсушаване. Рафтовете на шкафовете и бюрата се забърсват старателно с микрофибърна кърпа и препарат. Твърдите подове се третират с почистващи и излъскващи препарати.

Нашият екип от професионалисти обръща внимание на всеки дребен детай от Вашия дом или офис. Извършваното от нас пролетно почистване не остава незабелязано. Събраната през зимата прах и мръстотия бива отстранена отвсякъде. Почистването включва и изчистване на щорите. Позволете на пролетта да влезе в дома Ви и се радвайте на хубавото време отвън.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone