mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Цени

ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКИ НАСТИЛКИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ТВЪРДИ НАСТИЛКИ

(мрамор, мозайка, теракот, гранитогрес, ламинат и др.)

СТЪКЛА, ДОГРАМИ И ЩОРИ

/едностранно/

САНИТАРЕН ФАЯНС

ПОЧИСТВАНЕ С RAINBOW

Цени

ИНДИВИДУАЛНИ ЦЕНИ ПРИ:
▪ Абонаментно почистване в София
▪ Почистване на банки, администрации, хотели
▪ Производствени и промишлени помещения
▪ Комплексно почистване на офиси и жилища
▪ Почистване на общи площи

Посочените цени е възможно да се променят, след извършване на оглед на обекта, в зависимост от степента на замърсяване и достъпа за почистване.

Минимална стойност на поръчка 80,00 лв.

Не важи за пране на мека мебел.

Всички цени са без включен ДДС!

Рефлекс М ви предлага професионално почистване на цени, изцяло съобразени с възможностите на всяка група клиенти – частни, корпоративни, административни и т.н. Нашият ценоразпис е гъвкав и в повечето случаи крайната цена на услугата се изчислява индивидуално, на база почистена площ и степен на замърсяване.

Повечето фирми за почистване посочват цени, формирани върху квадратурата на обекта – ние базираме нашите тарифи на същия принцип, защото намираме, че той е най-справедлив и за клиента и за нас, като изпълнител. Поради този принцип на ценообразуване успяваме да предложим възможно най-изгодните цени за почистване на апартаменти, както и съобразени с нуждите на нашите бизнес клиенти, нуждаещи се от абонаментно почистване на офиси цени.

Защо нашите цени са изгодни?

Голяма част от собствениците на жилища смятат, че не си заслужава да наемат почистваща фирма за комплексно почистване на домове и да харчат дори не съвсем крупната сума, получена след съответното изчисление. От една страна те смятат за нередно да поверяват хигиената на собствения си дом в чужди ръце, а от друга – не вярват, че ние можем да се справим по-бързо и много по-качествено.

След като направят неколкократни опити да почистят сами своето жилище след ремонт, те установяват, че са пропилели не само много усилия, но и значителни финансови средства без да са постигнали желаните резултати. Ние предлагаме професионално почистване по домовете на цени, равняващи се на това, което бихте прахосали като време, труд и средства.

Една проста сметка би показала, че наемайки нашия екип още в самото начало, крайната цена ще бъде напълно приемлива, особено предвид вероятността да повредите голяма част от обзавеждането, действайки прибързано и некомпетентно. В това отношение частните клиенти са много по-скептични относно нашата услуга. Хората на бизнеса по правило са по-далновидни в преценката си кое е скъпо и кое им пести средства, следователно е изгодно.

Веднъж, възползвали се от нашите професионални услуги и най-вече след като заплатят една съвсем разумна за основно почистване на дома цена, нашите клиенти разбират, че парите, похарчени за тази дейност съвсем не са пръснати на вятъра. Виждайки впечатляващите резултати и елиминирайки нуждата да подменят част от обзавеждането, което са повредили в опитите си да почистят сами, дори най-големите спестовници признават, че нашите услуги са изгодни.

Почистваща фирма Рефлекс М предлага както основно чистене при съответните обстоятелства, така и абонаментно почистване на домове в София на достъпни цени. Ако погледнете нашия ценоразпис, ще забележите, че дейности като прахосмучене, почистване на меки и твърди настилки, както и почистване на санитарен фаянс са изключително достъпни за редовия жител на столицата. Предвид факта, че повечето наши клиенти работят много, те са взели най-правилното възможно решение – ние се грижим за хигиената, а те за нещата, влизащи в тяхната компетентност.

Спестете време, нерви и пари с почистваща фирма Рефлекс М София

Нашите абонаментни услуги, както и еднократното почистване на домове са на цени, които в никакъв случай не ви ощетяват, а дори напротив, позволяват ви да спестите средства, които бихте прахосали безразсъдно в напразни опити да постигнете резултатите, които ние постигаме с лекота.

Предлагайки ви напълно разумни цени за почистване на домове, ние ви пестим не само финансови средства, но и време и нерви, които малко хора оценяват правилно, а именно като като едни от най-ценните ресурси. Обикновено сме склонни да похабим нерви и време, но да запазим непокътнати толкова важните днес пари. Груба грешка!

Парите са единственият ресурс, който имаме право да пилеем на воля, защото той единствен може да се възстанови в пълната му цялост. Времето, което сме пропилели в чистене, вместо да посветим на любимите си хора никога не може да се възстанови. Разумните хора поверяват чистотата в дома, офиса или търговското помещение на професионални фирми като нас, заемайки се с по-важните и ценни неща.

phone